De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Topjeugdvoetbal bij RODA '23 en zoveel meer

Beste Rodianen,

A.s. zaterdag weer topjeugdvoetbal op het Sportpark van RODA '23!

Wat zeg ik? Super Saturday!

De competitie begint weer aardig te lopen. Vorige week een klein programma door een gedeeltelijke landelijke afgelasting, maar hopelijk morgen weer een drukke zaterdag op RODA. Woensdag jl. was er de prima bezochte avond, waarbij ons Jeugdvoetbalbeleidsplan werd gepresenteerd (zie site voor verdere berichten) en morgen tevens de kick off van de mooie voetbalplaatjes actie van de VOMAR. Voor beide gevallen geldt hetzelfde. Honderden uren van vrijwilligers zijn hier ingestopt. Ook dat is RODA!

Nu over tot de orde van de dag. Het is een affiche om je vingers bij af te likken. Teveel potjes eigenlijk om te benoemen. Een bloemlezing in de stijl van J.B. Schuil dan.

De aftrap. Op Veld 4 om 9:00 uur spelen de mannen van Yosri Cok (13-2007-1) tegen KFC. Zorg dat je er als de kippen bij bent. Het kan wel eens een pittig potje worden. De ploeg is uitstekend begonnen in de nieuwe competitie met een overwinning op Bloemendaal. Zet het veur, zou ik zeggen.

Om 9.45 uur trappen de boys van Eduardo Draaijer (JO13-1) af op Veld 1. Een wedstrijd in de bovenste regionen der Hoofdklasse. SDO is de tegenstander. Onder leiding van de uitstekende scheidsrechter Ruben Suijk.

Na afloop kunt u meteen door naar Veld 2 voor de aftrap van de Heren en Dames van Kevin Schut (JO14-1). Om 11:00 uur is de aftrap. SCW is de tegenstandert. Jan Geert Grutter is de uitstekende leidsman van dienst. Vergeet u onderweg niet even een heerlijk bakkie leut te halen bij onze vriendelijke dames van de koffiebar. Heerlijke koffie en u steunt en passant onze jeugdafdeling indirect ook weer een beetje. Op hetzelfde tijdstip speelt ons meidenteam van de MO 15-1. Zij spelen op veld 5 tegen de meiden van op IJburg onder de bezielende leiding van Joop Spoelman. Zet hem op en ga goed van start in de nieuwe competitie ronde!  

Om 12:00 uur is de klapper van de zaterdag. Op Veld 1 nemen de mannen van de JO19-1 zaterdag, ons Vlaggenschip, onder leiding van Dohan Karacer het op tegen rivaal A.F.C. Gaan ze schuilen deze mannen? We gaan het zien. De heenpot was een onterechte prooi voor de Rood Zwarten. Boys, deze keer blijven de punten op Bovenkerk. De tegenstandert staat onder leiding van een oude bekende van de club, Michel Crombeen. Wat het duel een leuke extra lading geeft. Hoop op mooie reclame voor het topjeugdvoetbal binnen RODA en een sportieve pot.

Voort is de hele ochtend verder gevuld met onze topselecties van de JO8-1 tot en met JO11-1. Voor ieder wat wils en vergeet ook vooral je voetbalplaatjesboek ondertussen niet op te halen!

Wie na het jeugdvoetbal nog energie over heeft, en wie heeft dit nu niet, na al dit geweld, kan onze Zaterdag 1 nog thuis aanschouwen tegen de Vecht.

Kortom, een programma waar de heer Dröge de hik van kreeg.

Tot langs de velden.

JP Nuijtemans (bestuurslid Technische Zaken)

Reacties: