De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Eindelijke winst voor JO11-2 !!

Badhoevedorp sc. J011-1 – Roda ’23 J011-2

 

Zaterdagmorgen 02 februari, dat is lang geleden.. vroeg uit bed op zaterdagmorgen, vroeg in de auto richting Badhoevedorp. De hele week dacht ik ‘dat wordt vast afgelast’. Totdat vrijdagavond alle sneeuw weg was en ik zag dat de temperatuur de hele nacht boven de 0 graden zou blijven. Oei, dus toch maar op tijd naar bed gegaan.

In een hele stille kantine, wij waren de enige aanwezigen, dacht ik toch even… zijn we nou toch voor niets ... Maar nee, het werd al snel drukker en in tegenstelling tot sommige ouders (of in elk geval in tegenstelling tot mij.. ) hadden onze jongens er wél heel veel zin in!

Ze begonnen lekker fel en het duurde niet lang voor de 0-1 viel van Boaz. Die zat er lekker in! Niet lang daarna zat de keeper fout bij een afstandsschot van Raoul, hij liet de bal uit zijn handen glippen waarna Andy hem er in de herkansing hard in schoot. 0-2! De lange winterstop heeft onze mannen goed gedaan, ze zijn snel, ze zijn wakker en gaan vol voor de winst. Na een paar mooie aanvallen zonder resultaat volgt de 0-3, na een prachtige voorzet van Boaz knalt Remco hem er in en ook de 0-4 komt op naam van Remco. Vlak voor rust schiet Andy recht in de handen van de keeper maar ook deze glipt uit de handen waardoor Nicolaas de 0-5 kan scoren.

Waar we van vorig jaar nog gewend waren na elke 15 minuten een rustmoment te krijgen, heeft de scheids hier in Badhoevedorp daar nog niet van gehoord. Misschien besloten vanwege de kou? Anyway, na 30 minuten staat het 0-5. Rust.

Na de rust lijkt het alsof de mannen wat moe zijn geworden. De 1-5 is het gevolg. Benjamin roept hard ‘Komaan boys wakker worden!!’ Wij hopen dat het helpt, de wedstrijd vorig jaar uit tegen Rkavic staat nog helder op het vizier. Het duurt even voor ze weer op stoom komen maar door een mooie aanval van Boaz en Andy scoort Andy de 1-6!

Hierna volgt een mooi schot van de tegenstander, 2-6. Boaz is lekker bezig vandaag en geeft een prachtige assist op Roaul die de 2-7 scoort . Even later trapt de keeper van Badhoevedorp uit, recht in de voeten van Boaz. Zei ik al dat Boaz lekker bezig was? Bam! 2-8 en een balende keeper.

Waar ik met flinke tegenzin naar Badhoevedorp vertrok, gingen we ook ondanks de kou, lachend allemaal weer terug naar Amstelveen. De 2e seizoenshelft is begonnen, we hebben er zin in. We staan bovenaan en dat gaan we zo houden. Roda J011-2, we hebben van jullie genoten! Tot volgende week!

Reacties: