De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Vooraankondiging afsluitingsdagen RODA '23

Beste trainers, spelers en ouders, 

De tweede seizoenshelft is pas net begonnen, toch zijn we al bezig met de voorbereidingen op het sluiten van het seizoen. Dat doen we bij RODA '23 inmiddels al jaren met een heus afsluitingstoernooi voor al onze jeugdspelers (meisjes en jongens) welke 2 dagen in beslag neemt. Dit jaar zijn de afsluitingsdagen op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019. 

Op zaterdag 15 juni zullen de meisjes en jongens van de JO8 t/m JO13 hun voetbalkunsten mogen laten zien. De zondag is gereserveerd voor meisjes en jongens van de JO14 t/m JO19.

Om deze dagen tot een succes te maken willen we graag dat iedereen aanwezig is, al kunnen we je natuurlijk niets verplichten. We verzoeken de trainers/leiders dan ook deze datum te noteren in de agenda en niet in te gaan op andere toernooi-uitnodiging voor deze datum. 

Binnenkort volgt snel meer informatie over hoe de dagen eruit zullen gaan zien en hoe je je hiervoor kunt aanmelden. Maar dat dit een groots spektakel wordt is wel gebleken uit de voorgaande jaren, dus zorg dat je erbij bent en noteer de datum alvast in je agenda!

Met sportieve groet, 

De Jeugdcommissie

Reacties: