De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Sponsoren voor Happy Football Vibes & Only Friends bedankt!!

Zoals inmiddels wellicht bekend, heeft RODA '23 een goed doel gekoppeld aan haar winterjeugdtoernooi, namelijk Only Friends. Only Friends is een geweldige sportclub die het voor kinderen met een beperking mogelijk maakt hun favoriete sport te kunnen beoefenen. 

Tijdens ons toernooi houden we een tombola, waarvan de opbrengst in zijn geheel naar Only Friends gaat. Bij de tombola zijn vele en leuke prijzen te winnen, geschonken door ondernemers uit Amstelveen en omgeving, zie voor de deelnemers het sponsordoek op bijgevoegde foto. Donerende ondernemers: super bedankt voor jullie royale bijdragen, want zonder jullie bijdrage hadden wij de tombola nooit kunnen uitvoeren!! Uiteraard zullen we jullie ook na afloop weer op de hoogte houden van de opbrengst voor dit goede doel.

Nog leuk om te vermelden: een aantal teams zijn zelf ook bezig met een inzameling, fantastisch om te zien dat sport en sociale beleving hand in hand gaan!

Last but not least willen wij een ieder uitnodigen bij de promo wedstrijd die Only Friends bij ons komt verzorgen om 10.30 uur op veld 6. Hier ziet u twee jeugd teams van Only Friends aan het werk, geweldig om te zien! Komt u hen ook aanmoedigen? 

Ook graag uw aandacht voor de fysiotherapeuten van Intercure Amstelveen, die kosteloos ons toernooi voorzien van deskundige fysiotherapeutische hulp, geweldig bedankt daarvoor!!!

Wij hopen u allen te zien komend weekend bij ons geweldige Happy Football Vibes, dat ieder jaar weer leuker wordt...

Reacties: