De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Trainingskamp Zondag A-Selectie (10-13 jan), Calella Spanje

Van 10 tot 13 januari 2019 zal de Zondag A-Selectie van RODA ’23, in samenwerking met Trainingskampen.nl, zich in Calella (Spanje) gaan voorbereiden op de tweede seizoenshelft van 2018/2019. Naast de spelersgroep en staf, zullen ook diverse bestuursleden en de twee hoofdsponsors mee afreizen naar Calella.

De trainingen en de wedstrijd van de Zondag 1 zullen plaats vinden in het iets oostelijker gelegen Blanes. Op dit sportcomplex liggen 14 grasvelden klaar voor gebruik. Naast de reguliere trainingen, op gras, staat er ook een strandtraining op het programma een wedstrijd voor de Zondag 1 en zullen er allerlei teambuildingsactiviteiten worden georganiseerd. Op zondag staat er ook nog een culturele trip op het programma, de gehele groep zal dan afreizen naar Barcelona. De wedstrijd van de Zondag 1 zal gespeeld worden op zaterdag 12 januari 2019 tegen De Jonge Spartaan uit Middelharnis, een zaterdag 3e klasser.

Al met al een drukbezet trainingskamp voor de trainers Toofeek en El Bakkali. Samen met de gehele staf zal dit trainingskamp gebruikt gaan worden om zich optimaal voor te bereiden op het tweede helft van het seizoen en zullen er naast de voetbalactiviteiten ook teambuildingsactiviteiten op het programma staan. Zondagavond laat, 23:50 uur, zal de selectie weer landen op Eindhoven.

Via de diverse social media kanalen van RODA ’23 worden de thuisblijvers geïnformeerd over de gang van zaken in Calella.

Reacties: