De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Overwinning voor JO19-1 (zo)

Tja, waar moet ik beginnen met dit wedstrijd verslag...dat het een verre uitwedstrijd was waar het grijs en grauw was in het verre Almere, of dat er mooie doelpunten te zien waren? Vooral de 2e van Jordani was geweldig met een prachtige uithaal in de verre bovenhoek.

Dit was echter een wedstrijd met maar 1 man in de hoofdrol en dat is de man in het zwart. Ik ga er verder niet veel over zeggen behalve dan dat ik heel trots ben op de boyz dat ze zich hebben kunnen beheersen en het enige gedaan hebben wat ze konden doen de wedstrijd zelf beslissen in hun voordeel waardoor het van 4-4 twee minuten voor tijd alsnog 4-6 werd.

RODA’23 startte goed en speelde eigenlijk de hele wedstrijd prima voetbal en was beduidend veel beter dan de tegenstander en kwam terecht op voorsprong. Het spel van Roda was opnieuw verzorgd, gezond agressief en met veel kansen die helaas een aantal keer niet werden afgemaakt. 

Door diverse gele kaarten voor kleine overtredingen (ten onrechte) en praten (terecht maar voor de verkeerde persoon) raakte Roda wel duidelijk van de leg. Daardoor kwam Buitenboys op 4-4.  Er ging een hoop fout waaronder een keiharde botsing tussen Charly en Fabian, waardoor de laatste met een zwaar geblesseerde enkel van het veld moest en de verdediging die goed stond met

Melroy en Fabian in het centrum het moeilijk kreeg. Marcel was er ook klaar mee en besloot vol voor de winst te gaan. Het werd 4-5 en 4-6 waarvan er 1 iig van “The legend himself” Filip was...

Butenboys kreeg nog een corner waarbij de scheidsrechter in al zijn wijsheid nog besloot Marc de rode kaart te tornen voor de brutale vraag: “hoe lang nog?”

Daarna was de wedstrijd gelukkig direct afgelopen. In alle hectiek werden over en weer nog wat dingen geroepen maar gelukkig was dit allemaal snel over. Marcel heeft nog een goed en lang gesprek gevoerd met de scheidsrechter en hiervoor buitengewoon veel dank. Ook tijdens de wedstrijd bleef Marcel zeer rustig terwijl hij inwendig op ploffen stond ongetwijfeld. Respect hiervoor vooral ook vanwege de stress die hij voorafgaand al had over zijn auto die het niet goed meer deed.

Eind goed, al goed en met een 4-6 overwinning zijn we nu terug te vinden op een 3e plek in de competitie

 

Eric

 

Hier een link naar de foto's van Claudia

Reacties: