De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Top jeugdvoetbal dit weekend op de RODA '23 velden

Zaterdag en zondag is het weer bal op de velden van ons aller RODA ’23. De hogere top jeugdteams spelen voornamelijk allemaal uit. Maar niet getreurd, onze top onderbouw en een gedeelte van de middenbouw staan vol op Appel. Een programma om je vingers bij af te likken. Vol verwachting klopt ons hartje in deze donkere November maand. Een willekeurige vooruitblik van een aantal pareltjes op den Affiche.

Om 9:00 uur op Veld 2 trappen de mannekes van RODA JO13 -2007-1 af tegen de Reiger Boys. What’s in the name? Kijk uit voor de sloot mannen. De kanjers van Yosri Cok hebben de smaak te pakken na twee overwinningen op een rij. Zit er een hattrick in? Laten we het hopen. Zet hem op boys!

De boys van Wim Röling spelen op Veld 6 om 9:00 uur tegen Rksv Pancratius. Altijd lastig. Een zeer sterke tegenstander. Zeker nu de Rksv als koplopert de wedstrijd ingaat. We beginnen op 0-0, he mannen. Dus borst vooruit, en lekker ballen. Komp het allemaal picobello.

Tevens om 9:00 uur spelen de kanjers van Kevin van Hecke met de JO11-2 een streekderby en ook zij mogen het opnemen tegen een koplopert, namelijk tegen de vogeltjes uit de Legmeerpolder. Legmeervogels JO11-1. Groen tegen geel. Altijd beladen. Lekker op gras. Veld 4 het strijdtoneel.

De JO10-2, onder de bezielende leiding van Jason van Veen en Fabian Helsloot, de nieuwe loten aan ons trainers gilde, spelen met hun boys om 11:30 uur ook tegen de Gelen. Dit maal Geel met Wit. What’s in the name? Veldje 3, lekker voor de sliding.

Dan op prime matinee, de mannen en twee ladies van Kevin Schut. Zij spelen om 12:30 met de JO14-1 op Veld 2 tegen DSS. Willen onze RODIANEN aanhaken dan moet deze wedstrijd worden gewonnen. Ge weet wat jullie te doen staat.

En last, but zeker not least, de mannen van Ed(uardo) Draaijer. De bevlogen trainert van de JO13-1. Een prima seizoen tot nu toe. Zes op negen. We reken op weer 3 punten tegen FC Amsterdam, zonder enige druk erop uiteraard. Veld 1 om 12:15 uur.

Wie daarna nog een afzakkertje wil halen kan altijd in onze gezellige kantine terecht voor een lekkere choco of iets anders lekkers. Daarna weer snel naar buiten en met een schuin oog kijkend naar de Zaterdag 1 in hun derby tegen RKAVIC of naar de meiden van onze toppers MO19-1 van Peter Trauschke en Ricardo Bosman op Veld 5, tegen Purmerend, onder de bezielende leiding van één onze beste leidsmannen van de regio, de heer Joske v.d. Horst!

Mocht je op Zondag nog voordat het eerste aantreedt tegen het Weesp, nog niet genoeg hebben van jeugdvoetbal, dan is de JO15-1 Zondag een fijne keuze. Wel vroeg op, maar onder leiding van de even bevlogen leidsman Chris Schut, spelen de mannen van Dennis en Daan, dubbel D zeg maar, een potje tegen OFC op Veld 2. Aanvang 10:00 uur.

We zien jullie graag weer langs de velden. Steun je ploeggie met volle overgave maar met groot respect voor de kids, leiding en vrijwilligers. Tot zaterdag of zondag!

JP Nuijtemans (Bestuurslid Technische Zaken)
Namens de Technische Commissie.

Reacties: