De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Ook teamfoto's van commissies/vrijwilligers in het voetbalplaatjesboek

Aan alle voorzitters/leden van de commissies en vrijwilligers van RODA '23,

Het zal jullie wellicht niet ontgaan zijn dat we druk bezig zijn met het maken van portret- en teamfoto’s voor de gave voetbalplaatjesactie die RODA ’23 samen met de VOMAR Westwijkplein in februari 2019 zal starten.

Het leek ons, de voetbalplaatjescommissie, leuk als we hierbij ook foto’s van de diverse commissies en vrijwilligers laten plaatsen in het voetbalplaatjesboek.

Naast het feit dat het goed is voor de zichtbaarheid van de leden van de diverse commissies en de vele vrijwilligers is het ook fijn dat we op deze manier alle vrijwilligers kunnen laten zien die RODA’23 een warm hart toedragen, iets waar we ontzettend trots op zijn! Hoe leuk is het als je kind/kleinkind mama/papa/opa/oma of een ander familielid in zijn/haar boek heeft staan!

De bedoeling is dat we de volgende foto’s gaan plaatsen in het boek (dit worden al voorgedrukte foto’s in het boek, je kunt deze dus niet sparen):

  • Het voltallige Bestuur
  • De voltallige Technische Commissie
  • De voltallige Jeugd Commissie
  • De voltallige Meiden/vrouwen Commissie
  • De voltallige Sponsorcommissie
  • De voltallige Ontvangstcommissie
  • Één grote foto met alle vrijwilligers van de bar/kantine, internetcommissie, onderhoudsploeg, scheidsrechters, ledenadministratie etc.

De grote foto met alle vrijwilligers wordt gemaakt op zaterdag 8 december om 11.00 uur op het terras van ons RODA ’23 complex. We hopen dat jullie hier allemaal bij aanwezig kunnen zijn.

De foto’s van de commissieleden kunnen worden gemaakt tijdens hun vergaderavond. Ik, Sandra, zal contact opnemen met de voorzitter van die commissie om de datum af te spreken. 

Deze mail gaat naar alle voorzitters van de commissies. Aan jullie het vriendelijke verzoek om deze mail uit te zetten naar al jullie leden/vrijwilligers, zodat we iedereen kunnen bereiken. Alvast vriendelijk dank voor je medewerking.

 

Met vriendelijke groet, 

De voetbalplaatjescommssie
José Cubo, Jos van der Horst, Claudia Mathijssen en Sandra Tol

Reacties: