De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Niet te stoppen de meiden van de JO9-9M

Zaterdag 3 november 2018,

Vroeg ✅
Koud ✅
Zin ✅ 
Alle ingrediënten voor een frisse start van het weekend. 

Vandaag op het menu, WV-HEDW (Wilhelmina vooruit- hortus eendracht doet winnen, voor degene die zich afvroegen waar de afkorting voor staat). 
Na het lastig vinden van een parkeerplek en een stuk lopen komen we op locatie aan. De kleine oogjes om ons heen en het ijs op de tafel gaf de sfeer goed aan op het moment. Nadat iedereen aanwezig was gingen we de kleedkamer in waar de de focus op de wedstrijd begon. Shirts worden uitgedeeld en Sara krijgt dit keer het keepershirt toegereikt. Schoenen aan tr Jack aan en hop naar het veld. De tegenstander van vandaag staat al op het veld en het ziet er als een grote groep uit. Benieuwd wat de tegenstand vandaag zou zijn beginnen we aan een stevige warming-up. Warmte moet met deze temperaturen het lichaam in. De meiden even bijelkaar want de scheidsrechter wil gaan beginnen. Yell yell yell klinkt overtuigend aangezien de meiden van WV er van op keken. Hoppa al 1-0 voor zou je zeggen.
Scheidsrechter fluit voor de start van de wedstrijd, al snel blijk dat Roda ook vandaag niet te stoppen is. Alleen vergeten de meiden te scoren.. kans na kans maar de bal gaat er niet in! Eerste wissels worden toegepast maar ook dat lijkt niet te helpen. De scheids fluit voor de eerste pauze 0-0 wat dus wel even wennen is na al die winstpartijen. Snel de meiden bij elkaar halen. “Luister meiden, jullie zijn stukken beter maar alleen dat laatste schot moet overtuigender en harder, kom op, jullie kunnen het”. 
De meiden pakken goed op en als snel komt dan eindelijk het eerste doelpunt. Eva zorgde ervoor dat het bekende hek van de dam was en al snel liep de score weer hoog op

Reacties: