De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

WIJZIGINGEN IN PLANNING PORTRETFOTO'S

WIJZIGINGEN IN PLANNINGEN TEAM- EN PORTRETFOTO'S

Afgelopen/deze week hebben we de eerste teamfoto's en portretfoto's geschoten. Dat verliep erg voorspoedig. Het bleek dat de fotomomenten best ruim gepland waren en er veel tijd over was. Daarom is de planning van voornamelijk de portretfoto's aangepast, waardoor er minder dagen nodig zijn om foto's te maken. Op de planningspaginga van de voetbalplaatjes staat de nieuwe planning. Hierbij de link. De wijzigingen zijn in het geel aangegeven. Het kan zijn dat alleen het tijdstip is veranderd, maar in sommige gevallen is zowel de datum als het tijdstip veranderd. De leiders zijn inmiddels allemaal middels mail of sms op de hoogte gebracht. De trainers worden verzocht om op het aangegeven tijdstip, die in de portretplanning staat, aanwezig te zijn in de hal van het RODA '23 sportcomplex. De portretfoto's worden namelijk in de "voormalige" winkel gemaakt. 

We hebben afgesproken dat het het mooiste is als iedereen op een portretfoto een blanco RODA '23 shirt aan heeft. Shirts met sponsors zie je niet goed op de portretfoto en dat staat vaak rommelig (half op de foto of gekreukeld). Een ieder wordt dus verzocht om zijn/haar blanco RODA '23 shirt (dus zonder sponsor) mee te nemen of aan te doen naar de training. Wij hebben eventueel ook verschillende maten shirts liggen, ook keepershirts. 

Mocht je nu niet op een trainingsavond zijn en dus niet op een portretfoto kunnen, wees niet getreurd er komt een inhaaldag waarop alle spelers/speelsters die niet op de portretfoto zijn geweest alsnog op de foto kunnen. Deze inhaaldag wordt eerdaags bekend gemaakt. 

Met vriendelijke groet,

Sandra Tol 
secretaris jeugdcommissie

Reacties: