De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Reminder: Happy Football Vibes 2019! Nog 1 team!

Inschrijving Happy Football Vibes 2019 - nog plek voor 1 team!

In het tweede weekend 2019 organiseren de ouders van diverse teams samen met de Jeugd-, Technische Commissie van RODA '23 al weer de vierde editie van de Happy Football Vibes! Dit jeugdwintertoernooi (voor spelers van JO13 t/m JO19) groeit jaarlijks in omvang en populariteit en is een heerlijke gelegenheid om meteen na de winterstop weer lekker in beweging te komen. Het toernooi wordt ieder jaar leuker en beter, dus zorg dat je erbij bent!

Het toernooi vindt verspreid over twee dagen plaats: op zaterdag 12 januari voor de jeugdselectie teams, en op zondag 13 januari voor de overige jeugdteams. Alle jeugdselectie teams van RODA '23 in de betreffende leeftijdscatergorie doen mee. Voor de overige jeugdteams zijn 6 plaatsen beschikbaar.

Om onze visie ‘Great Players Inspire Others’ te onderstrepen hebben we ook dit jaar weer een goed doel verbonden aan het toernooi: Only Friends (een fantastische sportclub in Amsterdam voor kinderen en jongeren met een beperking). Hierover later meer!

Op dit moment hebben wij voor zondag 13 januari nog plek voor 1 team. Wij nodigen alle jeugdteams (vanaf JO13 en ouder) uit om zich aan te melden voor dit toernooi. Je speelt 3 wedstrijden in een poule met 4 teams, je wordt ingedeeld in de ochtend- of middagpoule. Enige voorwaarde is enthousiasme van de spelers én de ouders: we zullen een beroep moeten doen op alle ouders om het toernooi te laten slagen (denk aan ontvangst, bardienst, opruimshift).

Graag zien wij jullie aanmeldingen (onder vermelding van je team, naam  en contactgegevens van je coach/trainer en teambegeleider) vóór 17 oktobera.s. tegemoet via Happyfootbalvibes@gmail.com.

NB: Als we meer aanmeldingen krijgen dan beschikbare plaatsen, dan gaan we tot loting over.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een e-mail naar  lydiagobel@gmail.com.

De organisatie van de HFV 2019, 

Linda Olman, Angela Simon, Karin Eikenberg, Gerard Hoogland, Jack Bloemberg, Sandra Leenders en Lydia Göbel

Reacties: