De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Wedstrijdverslag JO9-9M - Tos Actief

Vandaag stond de wedstrijd tegen de meisjes van Tos Actief op het programma. Dit keer weer lekker vroeg dus natte voeten en sokken tot gevolg. 

Onze meiden gingen gelijk vanaf het begin als een speer van start. Robyn scoorde de eerste na een mooie aanval vanaf het midden. Binnen 2 minuten stond het al 2-0 door een mooi samenspel van Yasmin op Liv, die hem op haar beurt weer naar Robyn speelde. Jaimy maakte daarna een mooie actie vanaf de linkerflank waarna ze de bal mooi voorzet voor Robyn die de 3-0 binnen legt. Ojee dit belooft weer een waar doelpuntenfestijn te worden....De 4-0 is voor Jaimy. Zij schiet hem hard in de linkerhoek. 

De keepster van Tos actief is klein van stuk maar totaal niet bang, maar kon de bal toch niet houden. 

 

Tos Actief probeert met man en macht te verdedigen, maar door onze goede verdeging die bestaat uit Sarah, Liv en Eva komt Tos Actief niet op onze helft. 

Ondanks de drukte in de 16 weet Yasmin door te breken en het net weer te vinden. 5-0! 

 

Nu is het Lauren haar beurt. Ze draait mooi weg en schiet via de binnenkant paal de 6-0 binnen. Daarna maakt Yasmin nog de 7de, waarna Eva vanaf het middenveld oploopt en de 8-0 binnen schiet. Het fluitsignaal voor de rust klinkt. Even het vochtpeil weer op orde brengen door de limo. 

 

In de 2e helft weten de meiden nog steeds van geen ophouden. Het is bijna niet meer bij te houden, zo hard gaan ze! 

 

Eva 8-0

Yasmin  9-0

Eva 10-0

Loïs  11-0

Robyn 12-0

Loïs 13-0

Loïs 14-0

Sam 15-0

Sam 16-0

Eva 17-0

 

Om de meiden wat meer tegenstand te geven mogen zelfs de wissels van Tos meedoen, waardoor ze 8 tegen 6 spelen, maar ook dat laat onze meiden niet stoppen. 

 

De 18-0 was een prachtige opgezette aanval van Liv, waarna Sam de bal goed binnen schiet.  Je ziet dat de training werkt, want de meiden hebben de hele wedstrijd laten zien dat ze goed kunnen samenspelen. Sam zorgt ook voor de 19-0. Waarna Robyn de hekkensluiter is door de 20-0 te maken. 

 

Meiden, ik heb weer van jullie genoten! Al zou het leuk zijn als er iets meer tegenstand komt, zodat jullie wat meer uitdaging krijgen. 

 

Tot volgende week! 

Reacties: