De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Start seizoen 2018-2019

Klik hier voor het voorlopige training schema, per 28 augustus 2018.

Beste Rodianen,

Met morgen voor de meeste teams de start van de beker competie gaat het seizoen dan echt van start. De komende week zijn er ook die teams die voor het eerst gaan trainen. De start van een seizoen heeft altijd wat aanloop problemen dus mocht je ergens tegen aanlopen raadpleeg de juiste personen hiervoor. Op de website kan je via deze link de juiste personen vinden.

http://www.roda23.nl/Organisatie/2/Commissies.html

 

De materialen zijn de afgelopen weken weer netjes in orde gemaakt door de materiaal mensen. Elke trainer kan zijn/haar training materiaal en kleding afhalen bij de materiaal zaken. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden met Henri van Schaik/Peter Bosse/Marcel van Bennekom. -Mail adres materiaal-tc@roda23.nl. De komende 2 weken zijn de heren van het materiaal van maandag t/m donderdag van 19.00-21.00 uur aanwezig op de club behoudens als de a selectie een wedstrijd speelt.

 

Verder nieuws is dat de Technische Commissie uitgebreid is met 3 Technisch Jeugdcoördinatoren (TJC)
- Michel Burger is aan de onderbouw (O8/O12)verbonden. Het mailadres hiervoor is tjconderbouw@roda23.nl.
- Peter Trauschke en Johan ten Broek zullen de bovenbouw(O13/O19) ondersteunen. Het mailadres hiervoor is tjcbovenbouw@roda23.nl.

De TJC zal een schakel tussen de coördinatoren van de Jeugd Commissie en de HJO gaan vormen. In de eerste bijeenkomsten gaan we hier verder op in.

Dan zijn alle selectie trainers al voor de zomer gepubliceerd echter hebben daar verschuivingen plaats gevonden. Hieronder de teams met de daarbij behorende trainers

Jo8-1 Yannick van de Berg, Jo8-2 Jamal Aanzi, Jo8-3 Sylvia van Groeningen, Jo9-1 Nick de Bruin, Jo9-2 Stefan Dijkshoorn, Jo10-1 Wesley van Duren, Jo10-2 Jason van Veen/Fabian Helsloot per 5 september 2018, Jo11-1 Wim Röling, Jo11-2 Kevin van Hecke, Jo13-1 Ed Draaijer, Jo13-6 Yosri Cok, Jo14-1 Kevin Schut, Jo15-1 Guido Schoen, Jo17-2 Virgil Panka, Jo17-1 Roy Mesman, J019-1 Dohan Karacaer.

Dan gaan we dit seizoen ook starten met de bloktrainingen voor de gehele niet selectie onderbouw. Deze zullen geleid worden door Johann van der Linden en Miljenko Boscics. We zijn nog in gesprek om daar nog 1 of 2 trainers aan toe te voegen. Om tot een gedegen structuur in de opleiding zullen deze trainingen middels een jaarplanning afgewerkt gaan worden. Inmiddels is hier al een presentatie aan diverse trainers gegeven. We willen graag dat de trainingen van de niet selectie teams gaan aansluiten op de trainingen van de selectie teams. De selectie trainers gaan de oefenstof en jaarprogramma’s ook krijgen zodat we hier gezamenlijk naar toe kunnen werken. De eerste bloktraining is afgelopen woensdag 27 augustus van start gegaan. Zoals aangegeven zijn we voor diverse teams nog op zoek naar trainers, zie hiervoor het bericht trainers gezocht. 

Er staat komend seizoen een hoop op het programma om de jeugdopleiding van Roda’23 nog beter vorm te gaan geven. Ongetwijfeld lopen we tegen zaken die nog niet geheel vlekkeloos lopen. We hebben elkaar hard nodig om dit wel voor elkaar te krijgen en gaan er dan ook een mooi seizoen met zijn allen van maken. Mochten er zaken zijn die vragen oproepen laat dit vooral weten. 

 

Namens de Technische Commissie,
Xander Baert
Hoofd Jeugdopleiding, hjo@roda23.nl

Reacties: