De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Weer winst voor JO10-2

ZSGO-WMS 1-Roda ’23 2

Zaterdag 19 mei 11.30 uur Sportpark Ookmeer

De voorlaatste wedstrijd van deze competitie met weer de vaste aanhang, ouders, Opa’s en Oma’s, broertjes en zusjes.

Onze mannen waren weer vroeg aan de warming-up bezig, terwijl de tegenstander 5 minuten voor aanvang ook aan kwamen lopen.

Die waren daardoor waarschijnlijk nog fris, want binnen 3 minuten lag de bal er al in.

Dat was niet wat wij verwacht hadden.

Snel daarna kwam Dean vrij voor de keeper, maar deze stopte zijn inzet prima. Dean had er zin in, want even daarna werd een schot van hem van de lijn gehaald.

In de 14e minuut was het wederom Dean die na goed doorzetten de 1-1 op het denkbeeldige scorebord zette. Roda werd steeds sterker en Sammy schoot net naast.

In de 17e minuut was het wederom Dean die Roda op voorsprong zette 1-2.

Even daarna schoot Boaz net naast. In de 25e minuut schoot Bodi uit een corner ineen de 1-3 in de kruising. Het spel golfde heen en weer en Thije redde knap op een afstandschot. Net voor rust maakte Bauke de 1-4 en kregen wij wat lucht.

Rust 1-4.

In de 5e minuut redde Thije weer knap op een pegel van afstand. In de 15e minuut maakte Bauke zijn 2e goal na een prima pass in de diepte van Timo die de bal had onderschept. Bauke had er zin in, want in de 17e minuut knalde hij een bal op de kruising. Roda werd steeds sterker en Bauke maakte in de 19e minuut zijn 3e (niet in één helft, maar ik vind het een hattrick). Bij een tegenaanval raakte Thije geblesseerd doordat een tegenstander doortrapte op zijn hand. Hij kon gelukkig weer verder na een behandeling. Sammy scoorde de 1-7 in de 25e minuut en schoot even daarna nog op de lat. Even daarna werd er door Roda nog 2x op de paal geschoten en was het een raadsel dat de bal er niet in ging.

Even voor het einde werd het nog 2-7, maar de verdediging heeft weinig kansen weggegeven.

Omdat Amstelveen-Heemraad ook heeft gewonnen met 13-3, staan ze beiden ongeslagen op kop en moet zaterdag 26 mei in hun laatste wedstrijd de beslissing om het kampioenschap vallen. Roda speelt thuis en ik hoop dat er vele supporters ons team komen aanmoedigen. Begreep dat de aanvangstijd nog niet helemaal vast staat en de jongens van Roda 1 graag hun trainingsmaatjes willen aanmoedigen, maar op dit moment spelen ze nog tegelijkertijd.

Zie jullie volgende week zaterdag.

Groet, Ger Overmars. (opa van Timo)

 

 

Reacties: