De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Nipte overwinning JO10-2 tegen Bloemendaal JO10-3

Vandaag 28 april staat onze wedstrijd tegen Bloemendaal op de agenda. We speelden om 9:00 uur dus we verzamelden deze ochtend om 8:15 op Roda. 

Gelukkig kregen wij hulp uit de J010-1 van Vigo en Storm, want bij ons waren er een aantal met vakantie! Waarvoor dank mannen!!!!

De jongens zijn inmiddels begonnen aan de warming-up en de wedstrijd gaat beginnen. Zoals wij denk ik allemaal een bepaald denkbeeld hadden dat deze wedstrijd appeltje eitje zou worden moest ik na een paar minuten concluderen dat onze mannen er toch echt aan moesten gaan trekken om nog te kunnen strijden voor het kampioenschap. 

Door een ongelukkig moment wordt het 1-0 voor Bloemendaal en dan maar hopen dat de koppies niet gaan hangen en we onze schouders er weer onder zetten. Gelukkig hadden wij wat toeschouwers uit het andere team, en konden wij zo profiteren van een tweetal wisselspelers, waaronder Tycho en Xavier. Gelukkig weten we gauw 1-1 te maken met een mooie pass van Tycho op Storm en GOALLLLL!!! Dan is het rust. 
We beginnen vol goede moed aan de tweede helft en zijn wel sterker, maar het loopt niet zoals de afgelopen weken. Dat is dan ook de reden dat Bloemendaal al redelijk snel de 2-1 maakt. Gelukkig hebben wij Benjamin,Tycho en Timo die ervoor zorgen dat de bal weer naar voren gaat! We hebben meerdere mooie aanvallen van Dean, Storm en Sammi gezien, maar de bal wil er niet in! Dan wisselt onze keeper viggo (die wij zeer dankbaar zijn voor zijn goede keeperswerk) nog even met Xavier en ook die heeft nog een mooie redding op zijn naam gezet. Boaz krijgt op gegeven moment de bal en maakt de 2-2. Pfffff wat heerlijk en nu moeten er meer volgen!!!! Kort daarna een mooie pass van Dean op Storm en GOAL!!!!! 3-2 voor Roda. Er komen nog een paar kansen van Tycho en Dean maar ook die willen er net niet in mede door het goede keeperswerk van onze tegenstander. Vigo heeft nog een mooie redding en gelukkig werd de wedstrijd daarna afgefloten! 

Nu op naar Pancratius op 12 mei!!!

Reacties: