De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

15/1 zondag bezorgt Swift een lastige middag

Wegens omstandigheden kon ik helaas geen verslagen maken van de zondag 15/1 tegen KDO en 
HFC van afgelopen 2 weken. Hierin werd verdienstelijk gespeeld en deed het team zich tekort door een 0-1 verlies en een 2-2. Voetballend de betere maar helaas niet het geluk in hun voordeel.

29 april was somber en regenachtig toen het team richting Swift vertrok voor hun inhaalwedstrijd. Zonder David, Tristan en Gabri werd het team compleet gemaakt tot 14 man met hulp van Chivu(14/1 zat), timas(15/2), Kaj(14/1 zon) en Davy. In de najaarscompetitie werd het team kansloos geklopt met 6-1. En de verwachtingen was dat het toch wel weer een zware dobber zou worden.

Echter werd er in de eerste helft gestreden en werd duidelijk dat Swift er aan moest trekken om wederom een simpele winst te behalen. Via een prima eerste helft werd er door beide teams alles uit de kast getrokken en zette het rodateam een toffe prestatie neer. Dat een wedstrijd word beinvloed door de scheidsrechter was dan ook erg teleurstellend. Na een charge buiten de lijn van swift op Ferry, die niet bestraft werd en gesommeerd werd door direct door te spelen kwam Swift via de zijde waar Ferry stond door en scoorde de 1-0. Zo de rust in en na wissels begon de 2e helft.
Wederom na een overtreding op de enkels van een rodaspeler kreeg Swift de vrije doorgang van de scheidsrechter en kwam op een 2-0 voorsprong. Het was heel opvallend dat het geduw, getrek en enkele aanslagen op rodaspelers, waar toch echt wel een kaart op zijn plaats was geweest, gewoon doorgang mocht houden en andersom er direct gefloten werd. De mannen raakte hier gefrustreerd van en wegens vermoeidheid kon Swift nog 2 keer scoren die nu wel goed uitgespeelde doelpunten waren ( dat mag ook gezegd worden).
Al met al heeft het team ondanks het verlies een prima partij laten zien en had Swift de handen vol om de overwinning naar zich toe te trekken.
Nog 3 wedstrijden te gaan en daar gaat het rodateam gewoon de punten nu wel bij zich houden.

Chapeau team, zeker de eerste helft waren jullie niet de mindere en moest Swift alles eraan doen om het op 0-0- te houden, 2e helft werd swift sterker maar met vereende krachten en als team werd er alles aan gedaan om te scoren en een goed resultaat te behalen.
 onze invallers bedankt voor jullie hulp om het team compleet te maken.

Reacties: