De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Afsluitingstoernooien 16 en 17 juni

Beste spelers/speelsters, ouders en verzorgers, trainers en leiders,

Het einde van het seizoen nadert alweer. Dit jaar wil RODA ’23 dat groots aanpakken. Op 16 en 17 juni zullen daarom de afsluitingsdagen plaatsvinden voor ALLE jeugdleden van RODA ’23. Om deze dagen te laten slagen willen we graag dat iedereen deelneemt, al snappen we ook dat we je tot niets kunnen verplichten. Het beloven 2 geweldige dagen te worden. Geef je dus snel op! 

Hoe zien de dagen er ongeveer uit?

Zaterdag 16 juni 2018 

Op deze dag wordt het Mini WK gehouden voor de meiden en jongens van de JO8 tot en met de JO13. De kinderen worden ingedeeld in landenteams, waarbij elke geleding (JO8/9 – JO10/11 – JO12/13) dezelfde landen kent. Uiteindelijk worden alle punten van de landen bij elkaar opgeteld, waardoor er uiteindelijk een winnaar uitkomt. Voor overige uitleg verwijzen we jullie naar het programmaboekje (deze wordt tijdig op de site geplaatst).

Naast het Mini WK kun je als team ook je vaardigheden laten zien op het circuit-parcours. Wie kan de meeste punten scoren met het gatendoek? Wie is de snelste op de hindernisbaan of scoort de meeste punten in de pannakooi? Nog niet moe, dan kun je je nog even uitleven op het aanwezige springkussen. Uiteraard is er aan de nodige versnaperingen gedacht, zoals een suikerspinmachine of ijs van Da Vinci en hebben we enkele kraampjes staan van winkeliers/sponsoren uit de omgeving. Al met al een dag waar je bij wilt en moet zijn!

Nog even de details op een rijtje:
• Mini WK voor de meiden en jongens van de JO8 t/m JO13
• Datum: zaterdag 16 juni 2018
• Tijdstip: 10.30 – 14.30 (nog niet definitief) 
• Opgeven uiterlijk voor 27 mei: individueel via jeugdtoernooi@roda23.nl.Vermeld hierbij je naam, geboortedatum, in welk team je zit en je kledingmaat. 

Zondag 17 juni 2018

Ook deze dag staat in het teken van een gemixt toernooi, namelijk The Champions League, waarbij we uiteraard rekening houden met de verschillende geledingen (JO14/JO15 – JO16/JO17/JO19). De spelers worden ingedeeld in teams en zullen in hun eigen geleding tegen elkaar strijden. Voor overige uitleg verwijzen we jullie naar het programmaboekje (deze wordt tijdig op de site geplaatst). Ook voor jullie geldt dat we graag zien dat alle spelers deelnemen, al kunnen we jullie tot niets verplichten. Er zijn echter mooie prijzen te winnen voor de best presterende teams uit elke geleding. Dus een extra stimulans om mee te doen! Lijkt het je leuk om naast het toernooi je moeder of vader in te maken tijdens een potje voetbal, schrijf je dan ook in voor de Grote Monden Wedstrijd. Deze wordt direct na The Champions League gehouden en zal een half uur in beslag nemen. Hierbij strijden spelers van de bestaande teams tegen de ouders van die spelers. Hierna vindt de prijsuitreiking plaats.

We sluiten af met een heerlijke BBQ, die voor spelers en begeleiders aangeboden wordt door RODA '23. Ouders en anderen betalen hiervoor € 5,- p.p. Dus ook niet deelnemers aan het toernooi zijn van harte welkom om het seizoen met elkaar af te sluiten. Je kunt dit betalen aan de leider van het team die daarna de bonnen op kan halen bij de wedstrijdleiding, te vinden in de ontvangstkamer. Om goed te kunnen inkopen willen we graag van tevoren weten hoeveel personen zullen deelnemen aan de BBQ. Gaarne dit ook uiterlijk 27 mei doorgeven via jeugdJO19@roda23.nl.

Nog even de details op een rijtje:
•  Champions League toernooi voor de meiden en jongens van de JO14 t/m JO19. Aansluitend Grote Monden Wedstrijd en daarna de prijsuitreiking. 
•  Datum: zondag 17 juni 2018
•  Tijdstip: 13.00 – 16.30 uur (aansluitend een BBQ)
•  Opgeven uiterlijk voor 27 mei: de leider van je team geeft je op via JeugdJO19@roda23.nl . Vermeld hierbij ook of je meedoet aan de Grote Monden Wedstrijd en/of de BBQ. 
•  Kosten BBQ: voor ouders/begeleiders en iedereen die niet deelneemt aan het toernooi €5,- p.p. Opgeven via de leider van het team van je kind. 

Op beide dagen worden tevens de kampioenen van het seizoen 2017-2018 nog even in het zonnetje gezet.

Deelname aan beide toernooien is gratis, wel staat er een pot klaar waar u een vrijwillge bijdrage in kan stoppen. 

Dit soort evenementen kunnen we niet organiseren zonder hulp van vrijwilligers, denk hierbij aan scheidsrechters, teams begeleiden, etc. Dus wil je je steentje bijdragen dan kun je dit ook via de aangegeven mailadressen laten weten. 

We hopen je te zien op één van beide dagen!

De organisatie van de afsluitingsdagen
Contact? Mail naar jcsecretariaat@roda23.nl

Reacties: