De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

JO15-1 moet roeien met de riemen die ze hebben

IJburg – Roda 6-0 (4-0)

Vandaag werd de competitie weer opgepakt, nadat er eerst een wedstrijd tegen Swift niet door kon gaan daar de JO15 geen compleet team kon vormen, er met Pasen een toernooi werd gespeeld, was het nu op bezoek gaan naar IJburg in Amsterdam. Wederom een gepuzzel/gebel/appen etc etc om het team weer compleet te krijgen. Vandaag zonder Joep (weekendje weg) en Ferry (herstellende kaakoperatie) maar uiteindelijk met hulp van Adam, en Davy, Timas en Ab(deze 3 voegden zich erbij na zelf eerst hun eigen wedstrijden hadden gespeeld).

Wat kan ik over de wedstrijd vertellen, startend met dat ikzelf als leider niet de 1e helft kon zien daar ik bij Roda om 11.30 uur 2 spelers ophaalden van de JO15/2 en de 15/1 startte om 11.30 bij IJburg.
Toen ik aankwam was reeds de rust al begonnen. Ontving het bericht lopende naar het veld dat het inmiddels 4-0 stond, en helaas ja, wel achter.

Wat ik wel zag in de 2e helft was dat de spelers van Ijburg bloedsnel waren en ook erg stevig gebouwd. En nu zijn diverse spelers bij Roda niet echt klein, maar wat ze tegenover zich vonden was best indrukwekkend. Helemaal hun laatste man, die beter als basketballer of volleyballer kan doorgaan, wat een lengte en ook zo flexibel-soepel. 
Met trots kan ik zeggen dat het complete team de 2e helft keihard geknokt hebben om het niet op een dramatische uitslag te laten uitlopen. Met vereende krachten werd geprobeerd om de tegenstander het scoren te beletten. Met goede reflexen en acties van keeper Brad, met teamspelers die zich voor de bal gooiden en met missers van de tegenstander werd het uiteindelijk 6-0. Het team bleef proberen om ook tot scoren te komen echter mocht dat helaas niet lukken.
Dankjewel Adam, Davy, Timas en Ab voor de hulp om het team te ondersteunen.

Het hoort er allemaal bij zoals het vandaag liep. Ik wil het team bedanken voor hun inzet en niet hun kop lieten hangen. De laatste wedstrijden zullen wij moeten roeien met de riemen die wij hebben en met hulp die ons aangereikt kan worden. We doen het met zijn allen en zo gaan we het seizoen ook met zijn allen afmaken.

Reacties: