De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Noreddin el Bakkali nieuwe trainer Zondag 2

De Technische Commissie van RODA '23 is verheugd te kunnen aankondigen dat Noreddin el Bakkali volgend seizoen de trainer wordt van de Zondag 2.

Noreddin is thans de trainer van de Zondag 2 van Rksv DCG in Amsterdam. Noreddin heeft zijn sporen als voetballer en als trainer ruimschoots verdiend. Als voetballer heeft hij diverse clubs gediend, waaronder zijn huidige club RKSV DCG, maar ook bij clubs als RKSV Pancratius en FC Chabab.

Als trainer heeft hij zijn eerste ervaringen opgedaan bij RKSV Pancratius in de jeugd met de toenmalige D1, C1, en A1 Zaterdag. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar de senioren. RKSV Pancratius (Zaterdag 1 en assistent Zondag 2), ZTS Zaandam (Zondag 1) en DCG (Zondag 2) staan op zijn c.v. Kortom, een gedreven en ervaren trainer, die ook oog heeft voor de jeugd.

Een belangrijke rol voor hem is weggelegd om, in nauwe samenwerking met onze nieuwe hoofdtrainer Bnar Toofeek, de jeugd van RODA '23 een kans te geven om zich op een behoorlijk niveau te gaan ontwikkelen in de senioren. Onze drie hoogste jeugdteams (JO19-1, JO17-1 en JO15-1) spelen thans op Divisie niveau. Wat uniek is in de RODA '23 historie. Dit betekent dat de jeugd een behoorlijk niveau heeft en nog meer binnen RODA '23 de kans moet krijgen voor doorstroming naar uiteindelijk de Zondag 1 en eventueel de Zondag 2. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Noreddin zijn steentje hieraan kan bijdragen.

Een goede klik tussen de hoofdtrainer Bnar en de toekomstige trainer van de JO19-1 (Wesley Walter) is daarbij noodzakelijk. UIt gesprekken tussen de heren in kwestie bleek hiervan sprake.

Kortom, op naar een mooie toekomst en veel succes Noreddin. Wij hebben er alle vertrouwen in!

Namens de Technische Commissie,
JP Nuijtemans en Henri van Schaick

Reacties: