De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

15/1 zondag speelt met 2 gezichten.

Buitenboys JO15/1 – Roda JO15/1 zondag 2-0 (2-0)

Zondag 11 maart een druilerige ochtend met een miezerige regen. Vroeg verzamelen bij Roda en vandaar uit vertrek naar Buitenboys te Almere.

Daar aangekomen bij hun verbouwde kantine nadat daar vorig jaar een brand een hoop ellende had veroorzaakt. Om 10.00 uur aantredend op veld 1 begon het team uit mijn oogpunt slapjes aan de wedstrijd. Met hun bonkige spits en snelle buitenspelers werd de verdediging van Roda onder druk gehouden en met een giftig spelend middenveld kwam Roda regelmatig in de problemen. Roda kwam er wel soms onderuit via snelle speldenprikken maar toch liep Buitenboys verdiend uit naar een 2-0 voorsprong. 

In de rust werd er duidelijk gemaakt dat de mannen er een schep boven op moesten doen en de tegenstander onder druk zetten om nog een goed resultaat mee te nemen naar Amstelveen.
Een 2e helft met een ander gezicht, de rollen waren omgedraaid en Roda deed er alles aan om de 2-0 weg te werken. Er werd nog wel wat weggegeven maar een solide keepende Brad hield zijn doel verder schoon. Helaas stond er bij Buitenboys ook een goede keeper en kwam het Rodateam niet tot scoren. 

 

Helaas een 2-0 nederlaag, hopelijk in de volgende wedstrijd thuis tegen WV- HEDW weer vanaf de start de duimschroeven aandraaien, tempo hoog houden en samen spelen. Halen we daar weer de punten binnen.  

Jack

Reacties: