De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

NIeuw bestuurslid Technische Zaken JP Nuijtemans

Het doet ons een groot plezier om u te mogen voorstellen aan onze nieuwe bestuurslid Technische Zaken, Jean-Pierre (JP) Nuijtemans.

JP neemt deze functie over van Chris Schut, die ons een paar maanden terug helaas moest melden dat hij zijn bestuurlijke taken niet verder voort kon zetten. Wij danken Chris voor zijn inzet en bijdrage aan de vereniging en hopen hem natuurlijk in de toekomst nog veel te zien.

Door zijn zoon Daan kwam JP bij de Coenradies in aanraking met RODA ’23. In de afgelopen jaren was hij leider van zijn zoon, die inmiddels in de JO11-1 speelt en sinds enkele maanden is hij ook nauw betrokken bij de werkgroep die bezig is met de vernieuwing van het technisch beleidsplan. Daarmee liet hij dus al duidelijk zijn betrokkenheid bij de vereniging zien.

Het was dan ook niet echt vreemd dat JP benaderd werd om na te denken over de vacature die was ontstaan in het bestuur. Na gesprekken met een aantal betrokkenen heeft JP ons laten weten dat hij de vacante functie in wil gaan vullen.

Vanaf heden zal JP Nuijtemans dan ook deel uit gaan maken van het bestuur (zijn officiele benoeming zal pas op de volgende ledenvergadering plaatsvinden) en leiding gaan geven aan de Technische commissie.

Als bestuur zijn we zeer verheugd met de komst van JP en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol.

 

Het bestuur van RODA ‘23

Reacties: