De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Start RODA '23 Voetbal Academy

Start RODA '23 Voetbal Academy

Nu de trainingen voor de meeste teams weer begonnen zijn, gaat RODA '23 ook van start met de pilot voor de RODA '23 Voetbal Academy. De Voetbal Academy is een samenwerking tussen RODA '23 en GVGPST.

De opzet van de Academy is dat deze alleen toegankelijk is voor leden van RODA '23 in de leeftijdscategorieën JO8 t/m JO13, zowel jongens als meisjes. Dus wil je jouw voetbalvaardigheden verbeteren en nog meer uit jezelf halen, dan is dit een mooie gelegenheid om extra trainingsuren te maken.

Vanuit RODA '23 bieden we je nu de gelegenheid om kennis te maken met de Voetbal Academy op vrijdag 19 en 26 januari a.s.

Tijden zijn 
16:00 - 17:00 JO8 t/m JO10 
17:00 - 18:00 JO11 t/m JO13

Tijdens deze 2 trainingen zullen diverse technieken in circuit vorm aan bod komen; oa. 1:1, 2:1, dribbelen etc.. Na deze 2 trainingen heb je hopelijk de smaak te pakken en is er de mogelijkheid om een strippenkaart voor 10 trainingen aan te schaffen voor het bedrag van 50 euro. Deze trainingen zullen aansluitend op de proeftrainingen van start gaan op vrijdag 2 februari. 

Dus wil je nog beter worden en met veel plezier extra trainingen volgen, schrijf je dan in via het mailadres voetbalacademy@roda23.nl.
Vermeld hierbij je naam, geboorte datum en team waar je op dit moment in speelt. 
Je ontvangt dan een bevestiging van de inschrijving met alle bijbehorende informatie.
Train de Trainer

Niet alleen spelers willen we beter maken, maar ook trainers zijn van harte welkom om kennis te verbreden en te verbeteren. Wil jij onder begeleiding van gediplomeerde trainers je vaardigheden verbeteren dan ben je ook van harte welkom. 

Hier geven wij je kennis van onze methodieken die wij de jeugd willen aanleren. De methodieken die wij op de vrijdagen toepassen worden je goed uitgelegd en zijn vervolgens goed toe te passen in je eigen training. Hierdoor krijg je ook inzicht in het neerzetten van organisaties en het uitvoeren hiervan. Maar ook het signaleren van coach momenten en hoe hou je het plezier bij een kind hoog. 

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, meld je dan aan op het email adres voetbalacademy@roda23.nl onder vermelding van je naam en welk team je traint op dit moment. 

Ben je echter nog geen trainer bij ons en is je enthousiasme aangewakkerd dan ben je uiteraard ook van harte welkom. 

Wij hopen op enthousiaste reacties en vele aanmeldingen. 

Xander Baert
Hoofd Jeugdopleiding RODA '23

Reacties: