De laatste tweets

R.K.S.V. RODA23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

RODA '23 Kerstbingo op 15 december 2017

Morgen, vrijdag 15 december is het zove, de traditionele Kerstbingo van RODA '23. De kantine in Kerstsfeer, de prijzentafels afgeladen vol en de zaal geheel gevuld met mensen die tijdens een gezellige avond ook nog proberen een van de mooie prijzen te winnen.

De hoofdprijzen zijn traditioneel een prachtige grote televisie en een fiets. De televisie wordt wederom geschonken door DIS Amstelveen aan de Lindenlaan en de fiets ook dit jaar weer door Rijwielhandel Henk Zegwaard aan de Dorpsstraat in het Oude Dorp van Amstelveen.

De regie van de avond is wederom in handen van onze Bingomaster Wil Bon, die net als andere jaren geassisteerd zal worden door Jos v.d. Horst.

De kantine gaat open om 19.00 uur en om 20.00 uur is de start van de 1e ronde.

Ook dit jaar 4 rondes bingo (€ 5,00 per ronde) en tussendoor de loterij (10 loten voor € 2,50), met zoals gezegd prachtige prijzen, waarbij we afhankelijk zijn van de gulle gevers die de prijzen beschikbaar stellen.

Hierbij dan ook een oproep aan de mensen die RODA '23 een warm hart toedragen en een prijs beschikbaar willen/kunnen stellen. Het mag een mooie grote prijs zijn, maar ook kleine prijzen zijn welkom. Weet of heb je niets te geven, maar wil je wel een bijdrage leveren, dan mag dat ook met contant geld, waarvan wij dan prijzen zullen kopen om te zorgen dat de prijzentafels wederom afgeladen vol zullen zijn.

Wil je een prijs geven schiet ons (Jos v.d. Horst, Sander Born, Ron Ruwiel, Harry Gille of Jose Cubo) dan even aan, of laat het weten door middel van een email naar penningmeester@roda23.nl. Klik hier om de complete lijst van sponsors van de Kerstbingo te zien.

Namens de organisatie van de Kerstbingo RODA '23
Jose Cubo

Reacties: