De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Roda 46 J09-1 - Roda 23 J09-1 te Leusden om 09:30

Erewedstrijd om de naam, 
na twee eerdere opeenvolgende gelijkspellen in de provincie ( PCVC en Hooglanderveen) werd het hoog tijd om te winnen, voor de tweede keer op rij richting Amersfoort om 08:00.
Waarom dat allemaal zo ver moet is voor mij nog steeds een raadsel, er zijn toch genoeg  teams op niveau in de regio ?
De staf had de ploeg op scherp gezet en we overrompelden de Rode Rodianen in de beginfase en kregen kans op kans, het was ook vrij snel 0-3,
Roda 46 greep in en deed wat tactische aanpassingen en kregen meer grip op de wedstrijd, langzaam keerde de wedstrijd, Roda 46 kwam terug in de wedstrijd tot 4-4.

Na rust waren de beide teams aan elkaar gewaagd met kansen over en weer, helaas stonden we met nog 10 minuten te gaan met 6-5 achter, we maakten de 6-6 en gingen een spannende slotfase in. Vlak voor tijd werd Esmat hard onderuit geschoffeld bij een 1-op-1 situatie met de keeper.
Compliment voor de scheidsrechter/ wedstrijdbegeleider van Roda 46, die een penalty toewees en ook nog eens de dader van de charge liet wisselen. 

Vorige week tegen Hooglanderveen deed de scheidsrechter/wedstrijdbegeleider er alles aan om ons maar niet te laten winnen (hoe zielig ben je dan bij potje voetbal van acht-jarigen?)

Luuk schoot de penalty meedogenloos in de hoek, niet eens hard naar eigen zeggen, en zo wonnen we gelukkig de wedstrijd, teams waren aan elkaar gewaagd en hebben er een spannende wedstrijd van gemaakt.

Aankomend weekend gelukkig weer eens een thuiswedstrijd tegen Dean en Amier van Buitenveldert.

Doelpuntenmakers : Yared, Boaz, Thijs 2x , Luuk, Esmat 2x

 

Reacties: