De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

SV Houten O10-1 - RODA'23 O10-1

SV Houten – Roda’23

 

Na wat parkeerprobleempjes en een lange wandeling vanaf P2 in Houten zijn de jongens dan weer compleet. Althans, Storm valt in bij de JO10-2 en Justin is een weekendje weg dus met 1 wissel beginnen we aan de wedstrijd.

In het begin van de wedstrijd gaat het spel veel heen en weer, maar direct valt op dat onze jongens veel sterker zijn. Zou toch mooi zijn als we de punten mee naar Bovenkerk kunnen nemen……..

Houten probeert het een aantal keer maar ze lopen zich telkens vast in onze verdediging!

Gelukkig spelen de acties zich weer snel voor het doel van Houten af, en na een mooi overspel valt de bal voor Tycho die hem heerlijk binnen schiet!! 0-1!! Helaas kunnen we er niet heel lang van genieten want Houten maakt al snel weer de gelijkmaker…. 1-1.

De jongens zijn even van slag maar herstellen zich snel. Ze weten elkaar wat meer te vinden en Xavi maakt hier handig gebruik van en zorgt vlak voor rust voor de 2-1!

Onze mannen kunnen even rust nemen en met de bidon in de hand krijgen ze tips van de coach.

 

Na de rust weten de jongens elkaar nog beter te vinden en de ene na de andere actie volgt.

Helaas gaat de bal er maar niet in…. De kansen blijven komen maar het wil maar niet lukken.

De bal wordt weer lekker overgespeeld en Houten heeft zo het nakijken. Xavier komt van links aangelopen en geeft de bal een knal die direct in de netten verdwijnt! 1-3!

 

Onze jongens maar ook Houten blijft knokken. Viggo maakt een paar mooie reddingen maar toch valt uit het niets de 2-3. Het zou toch niet gebeuren vraag je je af….. en ja hoor net voor tijd ( of was het al tijd ) valt dan alsnog de 3-3….. Houten gaat snel weer door met het spel en dan krijgen ze tot overmaat van ramp nog een vrije trap… zo’n 8 m. voor het doel, en deze gaat hoog over Viggo heen….4-3.

Heel erg jammer , maar nu weer vol aan de bak voor de komende wedstrijd!!

Reacties: