De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Het eerste punt voor de J015-1

 

Roda'23 doet zichzelf te kort in chaotische wedstrijd.......meestal heb ik wel een idee voor een verslag op weg naar huis, maar ondanks de redelijk lange rit terug uit 's-Gravenhage vond ik het lastig iets zinnigs in mijn hoofd te formuleren, want hoe moet je beknopt verslag doen van de wedstrijd uit tegen HVV als er zoveel te vertellen valt. Begin je met de prachtig lokatie, je auto bij een ambassade voor de deur parkeren, de warming-up in een cricket-setting, het te laat beginnen van de wedstrijd zelf of gewoon met een droge opsomming van feiten?
Op 11 november wordt in Nederland de naamdag van Sint Maarten gevierd, maar behalve op een flink aantal harde overtredingen na waren beide ploegen niet van plan elkaar ergens op te trakteren. Roda was voetballend de betere ploeg maar moest zo nu en dan verdedigend hard ingrijpen in de jacht op de eerste punten van het seizoen. Na een vlijmscherpe counter scoorde Tim met een vlammend schot de 0-1 en leek de ploeg uit Bovenkerk zonder schade de rust in te kunnen gaan. Helaas werd vlak voor het fluitsignaal invaller Jayden door een onbesuisde charge ernstig geblesseerd en moest hij niet de kleedkamer maar de eerste hulppost opzoeken. Sterkte Jayden!
De tweede helft was rommelig met slordig voetbal aan beide zijden en nadat onverdiend de 1-1 was gevallen, ging Roda op zoek naar de winnende treffer. Met 2 onwaarschijnlijke reddingen hield de Haagsche goalie zijn ploeg op de been en ook Sven voorkwam aan Bovenkerkse zijde een treffer. Mede door de zeer zwakke arbitrage dreigde de wedstrijd enigszins te ontsporen. Toen ver voor het verstrijken van de reguliere speeltijd plots het eindsignaal klonk, sloeg bijna de vlam in de pan. Nadat het spel toch weer was hervat zette Roda voor de laatste keer aan. Een verdediger van HVV maakte hands, in de ogen van de toeschouwers ín de zestien, maar de scheids legde de bal er buiten. Nadat de keeper de vrije trap tot corner had verwerkt klonk voor de laatste maal het fluitje..........
Het eerste punt is binnen, het hadden er 3 moeten zijn.

Voor weer een uitgebreiden prachtig fotoverslag verwijzen wij jullie graag naar onze FB-pagina: Roda'23 JO15 2017/2018

Reacties: