De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Zaterdag 4 November: PVCV - Roda'23 (3-3)

Voor deze ochtend stond de wedstrijd tegen PVCV uit Vleuten op het programma. Zoals gebruikelijk bij uitwedstrijden verzamelden we ons vroeg in de ochtend bij Roda´23
Na een ritje van een half uur naar Vleuten begonnen de mannen met de warming-up.
Het was duidelijk te zien aan de spelers dat ze er zin in hadden, in 2 groepen gingen ze fanatiek op in het spel van aanspelen en aannemen.

9:30, de wedstrijd gaat beginnen. 
Al vrij snel was het klasse verschil goed zichtbaar, de jongens wisten elkaar goed te vinden en creëerden vele kansen. De tegenstander werd helemaal overdonderd door onze aanhoudende druk op hun goal. 
Daarbij werd er slordig omgegaan met de kansen (Ballen naast , Over en recht op de keeper). Bij een van de weinige aanvallen van PCVC viel geheel ten onrechte de 1-0.
Waar in het verleden bij een achterstand de kopjes gingen hangen werden nu juist de ruggen gerecht. Het was duidelijk : we zijn niet gekomen om te verliezen !!
Na een mooie pass van Thijs schoot Esmat de bal prima in het doel 1-1 
Nog steeds was er weinig te zien van de tegenstander , echter door slordig uitverdedigen kwamen onze jongens toch weer op een 2-1 achterstand.
Een mooie combinatie tussen Esmat en Boaz zorgde ervoor dar de tegenstander volledig uit elkaar werd gespeeld, Boaz passte de bal op Denthen en hij schoot heel koeltjes de 2-2 binnen.

Tijdens de rust sprak de coach de jongens bemoedigende woorden toe, het was heel mooi om te zien dat het gehele team arm in arm stond tijdens deze pep talk,
Deze tegenstander was klaar om opgerold te worden. Gezien de doelkansen (28-7 voor Roda) was het voor een ieder duidelijk wie hier als winnaar van het veld moest lopen.
Na wederom een bal tegen de paal en meerdere ballen naast kwamen we weer op achterstand na gerommel achterin. Het zou toch niet ??
Met nog 1 minuut te gaan was het ingooi voor Roda. Luuk dribbelde de bal binnen, passeerde aan de linkerkant 2 tegenstanders en schoot knalhard via de onderkant van de lat binnen 3-3 !!!
Vlak na dit doelpunt werd er afgefloten.

Het was mooi om te zien dat de trainingen hun vruchten beginnen af te werpen. En wat hebben jullie hard gewerkt vandaag !! 
De kleinste man van het veld (Reda) was wederom heel sterk aan de bal en stond ook verdedigend prima te spelen !

Op naar volgende week !

Reacties: