De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

NU AANMELDEN voor Happy Football Vibes 2018!

 

!! Er is op zondag 14 januari nog plaats voor 3 teams, in de loop van vandaag hebben zich namelijk al 3 teams aangemeld!!

In 2016 zijn we bij RODA '23 begonnen met de Happy Football Vibes, hèt wintertoernooi voor onze D-pupillen. Zoals dat gaat met een leuk initiatief breidt dat zich steeds verder uit. En na vorig jaar de C-pupillen te hebben toegevoegd hebben wij dit jaar -in overleg met Hoofd Jeugdopleiding- besloten ook de A en B jeugd op te nemen in het toernooi. Hierdoor wordt het een echt toptoernooi voor de RODA-Jeugd!

In het weekend van 13 en 14 januari 2018 gaat het toernooi plaats vinden. Op zaterdag 13 januari nodigen wij alle selectieteams van RODA '23 uit om mee te doen. Het gaat dan om de JO12-1, JO13-1, JO14-1, JO-15-1 za, JO17-za, JO17-2 za, en de JO19-1 za. 

Op zondag 14 januari nodigen wij alle overige JO-teams van RODA uit om zich in te schrijven voor dit toernooi, het gaat hierbij dan om de JO13 t/m JO17. We kunnen ongeveer 6 teams plaatsten, dus vol=vol. Teams die willen deelnemen moeten zelf in staat zijn om 3 tegenstanders te regelen en een bardienst te vullen die door ons wordt ingedeeld. Uiteraard zullen wij jullie ondersteunen bij het zoeken naar tegenstanders, maar het team moet zelf wel een behoorlijke actiebereidheid hebben. 

Wij zullen verder zorgen voor een gezellige winterse sfeer langs veld 1 en 2 (alleen die worden bespeeld). Denk hierbij aan een DJ, Warme chocomelk, snert, glühwein, vuurkorven,  et cetera.

Teams kunnen zich inschrijving voor 3 november door het sturen van een mail naar lydiagobel@gmail.com. Ook voor je vragen of opmerkingen kun daar terecht.

We hopen wederom op een heerlijk en gezellig wintertoernooi!

De organisatie van het wintertoernooi: Lydia, Linda, Sandra, Karin, Angela, Connie en Jack

Reacties: