De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Jo15/3 heeft lol en plezier in Maastrict

afgelopen pinksterweekend toog de JO15/3 richting Maastricht om daar deel te nemen aan een 2-daags eurosportring toernooi om de Maastricht  Trophy. Een gedegen voorbereiding en met goede afspraken met de jongens kon het weekend starten

de mannen overnachtten in een School onder begeleiding van ( Marcel, Louis, Arjan en Milko, waarvoor wederom onze dank heren). De 1e nacht werd vrij kort met deze jonge honden van het team, de 2e nacht werd door sommige al vroeg ingeluid vanwege toch te weinig slaap en de warmte tijden het spelen op de zaterdag. Daardoor misten sommige een groot gedeelte van de Champions League finale die werd bekeken om de meegenomen laptop, beamer en in de haast nog aangeschafte juiste kabeltjes.

het eindresultaat was dit toernooi niet van belang, we wilden de jongens een mooi herinnering meegeven als afsluiting van dit mooie en leuke seizoen. Dat ze uiteindelijk na 7 wedstrijden een 3e plek scoren en daarnaast de 1e plek halen in het Fair Play klassement is toch ook weer mooi meegenomen.

 

het was een mooi weekend en de jongens namen hun verantwoording in het correct achterlaten van hun slaapplaats en hun gedrag tijdens de wedstrijden. Een mooie groep waar ik en alle overige ouders van het team afgelopen seizoen heel veel plezier aan hebben beleefd.

naast de jongens heb ik ook genoten van alle ouders van het team, gedurende de wedstrijden altijd in grote getale aanwezig. En zoals de jongens een hecht team was, was dat bij de ouders ook een hecht team.

 

Jack

 

Reacties: