De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

NTS Solutions en GvG Personal Soccer Training samen 3 jaar hoofdsponsor RODA ‘23

Het bestuur en de commissie Commerciële Zaken maken met trots bekend dat ze maar liefst twee bedrijven bereid hebben gevonden om vanaf 1 juli 2017 op te treden als nieuwe hoofdsponsors. Het betreft een overeenkomst van drie jaar tussen NTS Solutions, GvG Personal Soccer Training (GVGPST) en onze vereniging.

Dankbaar voor steun Martinez Chocolade
RODA ‘23 kijkt met dankbaarheid terug op de langdurige samenwerking met de huidige hoofdsponsor Martinez Chocolade. Dit bedrijf is 7 jaar onze hoofdsponsor geweest en heeft daarmee jarenlang gezorgd voor een stevige financiële ondersteuning. Martinez Chocolade zal zeker niet verdwijnen bij RODA ’23, maar de directie had vroegtijdig aangeven een stapje terug te willen doen.

Het bestuur en de commissie Commerciële Zaken van RODA ’23 zijn dan ook verheugd dat Robbert Tol (NTS Solutions) en Giovanni van Groeningen (GVGPST) het stokje van Martinez Chocolade overnemen.

Ambities voor de toekomst
Tijdens de voorafgaande gesprekken gaven de eigenaren van beide bedrijven aan dat ze net als RODA ’23 grote ambities hebben voor de toekomst. Zowel op het sportieve vlak binnen de vereniging als voor hun bedrijven. Met het hoofdsponsorschap steunen ze de grootste voetbalvereniging van Amstelveen. RODA ‘23 zal er op haar beurt alles aan doen om de naamsbekendheid van NTS Solutions en GVGPST te vergroten.

Bekend binnen de vereniging
De eigenaren van beide bedrijven zijn bekend binnen de vereniging. Giovanni van Groeningen als lid, trainer van jeugdteams en zoon van Sylvia van Groeningen (begeleidster van de jongste spelers van RODA ‘23, de Coenradieboys en -girls). Giovanni is steeds vaker op het sportcomplex te vinden als hij personal voetbaltraining geeft. Onlangs vond ook voor de eerste keer het door hem georganiseerde Soccer Camp op de RODA ‘23-velden plaats.

Robbert Tol leerde RODA ‘23 kennen toen zijn zoon en dochter bij de Coenradies gingen voetballen. Zijn bedrijf NTS Solutions werd shirtsponsor toen zijn zoon bij de F-pupillen begon. Inmiddels is Robbert ook keeperstrainer en lid van de jeugdcommissie.

Beide sponsors zijn dus zeer betrokken bij RODA ’23. Het bestuur en de commissie Commerciële Zaken hebben er dan ook alle vertrouwen in gezamenlijk aan een mooie toekomst te kunnen bouwen.

Achtergrond NTS Solutions
NTS Solutions levert all-in-one automatiseringsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Zij leveren losse computersystemen en randapparatuur, narrow casting-oplossingen, VoIP (Voice over IP Telefonie) en complete computernetwerken. Daarnaast is het bedrijf bij een aantal grotere bedrijven actief in de consultancy op het gebied van tele- en datacommunicatie. Zij adviseren en implementeren waar nodig degelijke beveiligingen op netwerken/computersystemen.

Voor Robbert Tol is het feit dat RODA ‘23 een belangrijke taak vervult binnen de gemeenschap een belangrijke reden om zich aan de vereniging te committeren. Samen met Van Groeningen heeft hij de intentie RODA ‘23 naar een hoger niveau te brengen, bijvoorbeeld door het intensiveren van de jeugdopleiding.

Daarnaast biedt het hoofdsponsorschap hem de mogelijkheid om meer exposure in de regio te krijgen voor zijn bedrijf.

Principe GvG Personal Soccer Training
Het bedrijf GvG Personal Soccer Training richt zich op het geven van persoonlijke begeleiding aan voetballers. Giovanni van Groeningen gaat hierbij uit van het principe dat factoren als talent, intelligentie, mentaliteit en de leeftijd waarop iemand begint met voetballen belangrijk zijn, maar dat een speler ook minimaal 10.000 doelbewuste trainingsuren nodig heeft om de absolute top te kunnen bereiken. GVGPST helpt hierbij met personal training, GVG soccer training camps en de GVG soccer training academie.

Van Groeningen geeft aan dat hij hoofdsponsor van RODA ‘23 is geworden omdat zijn bedrijf gevestigd is op het complex van RODA ‘23, maar ook omdat hij al vanaf de mini's lid is van de vereniging. Hij wil de club dan ook graag naar een hoger plan tillen. RODA ‘23 is een groot deel van zijn sociale leven en hij heeft de mogelijkheid om hoofdsponsor te worden met beide handen aangegrepen.

Beide bedrijven verheugen zich erop samen een bijdrage te kunnen leveren aan een mooie toekomst van onze club. Het RODA ‘23-bestuur kan zich helemaal vinden in deze toekomstplannen.

Namens het bestuur en de commissie Commerciële Zaken r.k.s.v. RODA '23,
 

 

Reacties: