De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

BSO Kids Aktief ook op vrijdag bij RODA '23

BSO Kids Aktief ook op vrijdag bij RODA '23

Kids Aktief is een sport- en activiteiten buitenschoolse opvang. Wij zitten gevestigd bij sportvereniging RODA ’23 in Bovenkerk te Amstelveen.

klik hier voor de flyer

Kids Aktief vindt het belangrijk dat kinderen sporten, bewegen, buiten zijn en vooral plezier hebben.  
Sport en bewegen is op veel vlakken effectief. Sport en bewegen heeft effect op de fysieke waarde, emotionele waarde en persoonlijke waarde. Tijdens sport en bewegen leer je samenwerken. Kinderen bloeien op, krijgen meer zelfvertrouwen en ontdekken hun eigen talenten. Spelenderwijs maken kinderen kennis met diverse sporten en activiteiten. Hopelijk vinden de kinderen een sport wat ze extra leuk vinden en hopelijk jaren plezier aan beleven.

Kids Aktief haalt de kinderen op van school met een super coole stint. Wij zijn herkenbaar in Kids Aktief kleding, zodat de kinderen ons snel kunnen vinden op het schoolplein. Na het ophalen gaan we direct terug naar onze locatie, hierdoor zijn de kinderen snel op de BSO. Alle kinderen krijgen een Kids Aktief Kit (jasje & broek of T-shirt & broekje), zodat ze lekker vrij kunnen spelen en bewegen. Kinderen hebben eerst een vrij speelmoment, kinderen kunnen eerst even ontladen na een schooldag. Kinderen kunnen zowel binnen- als buitenspelen. Wij bieden diverse sport, spel en creatieve hulpmiddelen aan, zodat een ieder kind kan doen waar hij of zij zin in heeft. Vervolgens zullen de kinderen hun handen gaan wassen en aan tafel gaan voor het eet- en drinkmoment. Kids Aktief hanteert een gezond en evenwichtig voedingsbeleid. De kinderen hebben een vaste groep met vaste begeleider(s), hierdoor voelen kinderen zich meteen snel thuis. De begeleider(s) maken contact met de kinderen, zo bespreken we onder anderen hoe hun dag op school is geweest en welke sport of activiteiten we vandaag gaan doen. Iedere dag bieden wij diverse sporten, activiteiten of workshops aan. Na een actief uur hebben we een eet- en drinkmoment. Het laatste gedeelte van de dag kunnen de kinderen vrijspelen totdat ze worden opgehaald door de ouder(s)/verzorger(s). Samen met de ouder(s)/verzorger(s) gaat het kind omkleden, Kids Aktief zorgt voor fris gewassen outfits de volgende dag.

Ouder(s)/verzorger(s) krijgen bij aanvang van een nieuwe maand het Kids Aktief `maandprogramma’ waarin de sporten, activiteiten of workshops voor de komende maand op vermeld staan.

De Kids Aktief begeleiders zijn gediplomeerd, in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG), pedagogisch, sportief en creatief.

Reacties: