De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Afsluiting seizoen met BBQ en Grote Monden Wedstrijden 11 juni 2017

Beste spelers, speelsters, ouders en verzorgers,

Zondag 11 juni is de afsluiting van het seizoen en vinden daarnaast de inmiddels bekende grote monden wedstrijden plaats voor speelsters, spelers en ouders vanaf de JO14 en MO15. Hierbij spelen 7 spelers van het team tegen 7 ouders.

We starten vermoedelijk om 14.00 uur, maar dat is mede afhankelijk van het aantal deelnemende teams. De exacte tijden worden tijdig gecommuniceerd.

Om de teams in te kunnen delen, willen we graag zo snel mogelijk weten wie er wel/niet meedoet. Daarnaast hopen we natuurlijk op een grote opkomst, zodat we het seizoen goed kunnen afsluiten. Je kunt je team z.s.m. doch uiterlijk tot 1 juni opgeven bij de coordinatoren via onderstaande emailadressen.

We sluiten af met een heerlijke BBQ, die voor spelers en begeleiders aangeboden wordt door RODA '23. Ouders en anderen betalen hiervoor € 5,- p.p. Dus ook niet deelnemers aan de grote monden wedstrijden zijn van harte welkom om het seizoen met elkaar af te sluiten. Je kunt dit betalen aan de leider van het team die daarna de bonnen op kan halen bij de wedstrijdleiding. Om goed te kunnen inkopen willen we graag van tevoren weten hoeveel personen zullen deelnemen aan de BBQ. Gaarne dit ook uiterlijk 1 juni door te geven aan de desbetreffende coordinatoren via onderstaande mailadressen.

Dit soort evenementen kunnen we niet organiseren zonder hulp van vrijwilligers, denk hierbij aan scheidsrechters, teams begeleiden, etc. Dus wil je je steentje bijdragen dan kun je dit ook via de aangegeven mailadressen laten weten.

Op deze dag worden tevens de kampioenen ook nog even in het zonnetje gezet.

We hopen je graag te zien op de 11e.

Inschrijven teams plus opgeven aantal deelnemers BBQ:

JO14 en JO15            mailen aan jeugdjo15@roda23.nl      coord: Rob Feenstra

JO16 en JO17            mailen aan jeugdjo17@roda23.nl      coord: Roelof Ottenhoff

JO18 en JO19            mailen aan jeugdjo19@roda23.nl      coord: Hans Feenstra

Meiden                       mailen aan dames-meidenzaken@roda23.nl

De Jeugd Commissie

Reacties: