De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Informatie

Blessure?
Kom langs bij onze fysiotherapeut!

Klik hier voor het medisch beleid bij RODA '23 (komt up-date van)

Bij RODA '23 is dagelijks consultafspraak mogelijk bij blessures. Afspraken kunnen iedere dag gemaakt worden. Dit geldt voor alle leden van RODA '23 van elk team. Bij ons telt niet alleen de selectie, maar is iedereen belangrijk! Op de locatie bij RODA '23  zal worden behandeld op de maandag, dinsdag en donderdag. Verder is er elke dag van de week behandeling mogelijk bij Fysiotherapie Plexus Uithoorn.

Handvatten bij het maken van een afspraak:
Zoals hierboven beschreven is, kan er elke dag en door iedereen een afspraak gemaakt worden voor de beoordeling van je blessure. Er wordt gekeken of behandeling van je blessure noodzakelijk is of dat een advies voldoende is. Een afspraak maken is gemakkelijk: neem contact op met David Treur (david@plexusuithoorn.nl).

Spreekuren:
Op maandag, dinsdag en donderdag organiseren wij spreekuren. Van 18:30 uur tot 19:00 uur is er een inloop mogelijkheid om je blessure te laten beoordelen. Aan de hand hiervan volgt een eventuele behandeling en/of een vervolg afspraak. Zo kunnen wij je blessure zo serieus en professioneel mogelijk aanpakken.

Let op! Wij willen iedereen helpen, maar willen hier ook de tijd voor nemen. Het kan druk zijn, wat betekent dat er een wachttijd kan zijn, of dat gevraagd wordt op een ander moment terug te komen. Een afspraak via de mail maken voorkomt dat u hiermee wordt geconfronteerd. 

Zaterdag:
Op zaterdag zijn er in de ochtend ook fysiotherapeuten aanwezig op het Sportpark.

Zoeken binnen de website
Vul hieronder uw zoekopdracht in.
Inschrijven voor de nieuwsbrief

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

 
 
 
 
Hier adverteren?