De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Info

(inschrijfformulieren van 2017 worden NIET in behandeling genomen ! Zie tab inschrijfformulier)

Vragen ? mail naar : voetbalweek@roda23.nl

Tijdens de herfstvakantie 2018 (22 t/m 26 oktober) staat de RODA '23 Voetbalweek weer op het programma. Deelname is exclusief voor RODA-leden.

Wat?
Een hele week voetballen in de herfstvakantie tijdens de 13de RODA '23 Voetbalweek!

Ook dit jaar organiseert RODA '23 weer de RODA '23 Voetbalweek. Het is alweer de dertiende keer dat deze unieke voetbalweek in de herfstvakantie wordt gehouden.
Onder leiding van enthousiaste RODA-vrijwilligers, beleven de kinderen vier dagen vol voetbalplezier. Tijdens de 13de RODA '23 Voetbalweek wordt er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gevoetbald op Sportpark RODA '23 Bovenkerk. Enkele onderdelen uit het programma ; dribbelparcours, gatenschieten, boardingvoetbal, toernooitjes, pannakooi, positiespelen, techniektrainingen en nog veel meer!!

Net als voorgaande jaren krijgen de deelnemers een kledingpakket, bestaande uit broekje, shirtje, kousen en een bal. Uiteraard mogen de kinderen deze aan het einde van de week houden.

Voor Wie?
Net als voorgaande edities is de 13de RODA '23 Voetbalweek voor; JO8 & MO8 t/m JO13 & MO13. Dit geldt voor zowel de jongens als de meisjes.

Wanneer?
Dit jaar valt de herfstvakantie voor onze regio in de week van 22 oktober t/m 26 oktober 2018.

Kosten?
De kosten van de 13de RODA '23 Voetbalweek bedragen € 140,- inclusief.

Wat krijgen de kinderen hiervoor?
Gedurende de week krijgen de kinderen vier dagen training van TOP trainers, energy breaks tussen de spelen, complete lunch, teamfoto EN natuurlijk het kledingpakket, bestaande uit een uniek RODA '23 Voetbalweektenue (shirtje, broekje, kousen) en een bal.

Inschrijven (zie tabje Inschrijvingen)
Vanwege voorgaande successen raden we aan zo snel mogelijk in te schrijven. Er is een maximum gesteld aan het aantal kinderen wat kan deelnemen aan de 13de RODA '23 Voetbalweek. Deelname geschied op volgorde van inschrijving én betaling!! Dus wees er snel bij en schrijf je in!