De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

pupil van de Week 6 november 2016 Jesse Lukken

Ook vandaag is er wederom een pupil van de week aanwezig bij de thuis wedstrijd van de Zondag 1. Onze pupil van deze dag speelt bij de jongste jeugd van RODA 23. Dan heb ik het niet over de kweekvijver de Coenradies. Maar we hebben het hier over de Jo9 afdeling, of anders gezegd de F pupillen. Maar laten we maar gaan wennen aan de benaming.

We hebben vandaag Jesse Lukken als gast bij de Zondag 1. Jesse speelt in het zesde team van de JO9. Dus om volledig te zijn de JO9-6.

Jesse is alweer 8 jaar oud en dus al een echte kerel. Jesse is geboren in Amsterdam, maar heeft de weg gevonden naar RODA’23. Dat komt omdat Jesse ook bij RODA’23 in de buurt woont. Want Jesse bezoekt op de doordeweekse dagen de Westwijzer. Om in iedergeval nog slimmer te worden dan dat hij nu al is. 

Jesse is begonnen met voetballen bij de kweekvijver van RODA de coenradies. Een echt instituut wat al jaren bij RODA er voor zorgt dat de jongste jeugd ook een balletje kunnen trappen. Als Jesse in het weekend de wedstrijden mag spelen dan wordt hij meestal opgesteld als verdediger. En Jesse vind dat helemaal niet erg. Sterker nog. Het is zijn favoriete positie in het veld. 

Uiteraard wordt ook volop naar voetbal gekeken. En in Nederland is er maar 1 club die boven iedereen uit steekt. En dat is uiteraard Ajax. Een kijk op spelers heeft Jesse ook. Want de shooting star van Ajax is nu Dolberg en dat is volgens Jesse de beste voetballer die in Nederland speelt bij de Profs. En in het buitenland is er maar een team dat met kop en schouders boven iedereen uit steekt. Dat is volgens Jesse Real Madrid.

Maar de beste voetballer ter wereld speelt daar niet. Dat is namelijk Arjen Robben en speelt zoals de meesten van jullie weten in de Duitse competitie. 

Naast het vele voetbal is er ook andere manier van ontspanning en dat is tv kijken. Dan kijkt Jesse het liefst naar Lost in the Game. Overigens mag er dan geen Sushi bij ontbreken. Want als je deze twee combineert dan heb je alles wat Jesse lekker en leuk vind.

Volgend seizoen mag Jesse naar de E pupillen en dan hoopt hij uiteraard in het eerste elftal te komen. Nou ik denk met jouw aanwezigheid bij de wedstrijd zorgt er zeker voor dat de mannen van het eerste extra hun best zullen gaan doen.