De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

pupil van de week zondag 11 september 2016 Jayden Orna

 

Een nieuw seizoen staat voor de deur, met nieuwe kansen. Nieuwe trainer, jonge nieuwe selectie. Maar een onderdeel is hetzelfde gebleven. De pupil van de week. Ook dit jaar zal er bij elke thuis wedstrijd een pupil van de week aanwezig zijn. Deze eerste thuis wedstrijd komt onze pupil uit de Jo13-1. Dat is de nieuwe benaming van de D-1. Het komt niet lekker uit je mond. Maar we zullen er aan moeten wennen. Onze pupil heet Jayden Orna. Jayden is nu alweer 12 jaar oud en is geboren in Amsterdam.

Naast het vele voetbal is ook de maatschappelijke ontwikkeling heel erg belangrijk. Dus gaat Jayden ook naar School. Om precies te zijn. De eerste klas van het HWC. 

Tijdens de wedstrijden, want dat is ook belangrijk om te weten, speelt Jayden vaak linkshalf of links back. Echter zijn favo positie is toch wel de linkshalf.

Naast zelf tegen een bal aan trappen, kijkt Jayden vaak naar voetbal wedstrijden. Als Ajax speelt dan juicht Jayden net iets harder. Want deze club is echt wel de beste van Nederland. Dat komt ook omdat Davy Klaasen daar speelt hoor. Heel simpel hij is gewoon de beste van Nederland. 

Wat betreft de beste speler in het buitenland heeft Jayden ook weer een kijk op de middenvelders. Ditmaal moet Klaassen de hoofd buigen voor Paul Pogba. In Engeland zullen ze weer blij zijn om hem op de velden te zien. Jammer voor Jayden dat hij niet in Spanje speelt. Want Barcelona is zijn team. 

 Daar kijkt hij dan het liefste naar wanneer de live wedstrijden worden uitgezonden op Fox sports.  Geef Jayden dan ook een bord met Roti, dan is zijn dag helemaal het einde.

Ik weet zeker dat je ook aankomende zondag met jouw aanwezigheid op de bank de jongens naar grote hoogte weet te stuwen. 

Ondanks dat Jayden niet in Amstelveen woont, is hij wel een RODIAAN is hart en nieren.