De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pupil van de week 8 mei 2016 Beau Leenders

 

 

Bij deze laatste thuis wedstrijd ontbreekt ook de pupil van de week niet. Ook al is het moederdag. De laatste pupil van de week is afkomstig uit de D pupillen. Deze speler is eerstejaars D pupil en is begonnen met voetballen bij RODA in de E pupillen.

We hebben het hier over Beau Leenders. Ook zijn broers spelen voetbal, en ook Beau is gaan voetballen. Nu speelt Beau in de D5. Een team wat geheel uit eerstejaars spelers bestaat. 

Beau speelt bij de D5 vooral als aanvaller. En wordt op de links buiten of rechtsbuiten positie neergezet. Bij beide posities kan hij heel goed uit de voeten, maar het liefste speelt hij rechtsbuiten, omdat hij dan makkelijker de bal kan voorgeven.

Uiteraard moet Beau ook naar school, want Bea is 11 jaar oud, dan is het verplicht om ook iets aan je opleiding te doen. Hij gaat naar de Karel Eykman school in Westwijk. Beau is geboren en getogen in Amstelveen. Doordat zijn broers al bij RODA spelen is de gang naar RODA snel en makkelijk gemaakt. 

Uiteraard wordt er ook naar voetbal gekeken. Nederlands voetbal, maar zeker ook buitenlands voetbal. Als er naar Nederlands voetbal gekeken wordt dan hebben de wedstrijden van Ajax echt de voorkeur. Maar daar speelt niet de beste speler van Nederland. Beau kijkt liever naar goede aanvallers en kist dan ook voor Elia. Een hele snelle flank speler. 

Wat betreft buitenlands voetbal wordt er het liefste gekeken naar Barcelona. Juist bij deze club speelt de beste voetballer van de wereld. Niet vreemd dat ook hier de keuze valt op een goede buitenspeler. Neymar, niet geheel toevallig speelt Neymar bij Barcelona. 

Als je Beau wilt verrassen met een lekker bordje eten dan kan je hem het beste een Pizza geven. Dat vind hij het lekkerste om te eten. Als hij dit kan eten tijdens het kijken naar Zapp dan is zijn dag helemaal gemaakt.

 Ik weet zeker dat de mannen van de zondag 1 extra hun best zullen doen met jou op de bank.