De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pupil van de week Zondag 10 april 2016 Dean Bonjasky

Ook vandaag is er bij de wedstrijd van de Zondag 1 een pupil van de week aanwezig. Vandaag hebben we een hele sterke man bij de wedstrijd. Hij speelt zijn wedstrijden in de F11 en heet Dean Bonjasky. Dean is al een echte vent, hij is alweer 6 jaar oud.

Dean is geboren in Almere. Maar nu woont hij al een tijdje in de buurt van RODA. Als Dean niet voetbalt, dan is er uiteraard overdag tijd voor school. Hij gaat dan ook met veel plezier naar de Triangel in de Westwijk.

Dean heeft zijn eerste stappen op het voetbalveld gezet bij RODA in de Coenradies. Op dit moment speelt hij dus in de F11. Waar hij zijn voetbalkunsten mag vertonen.

Zelf speelt hij het liefste in de spits, maar meestal speelt hij op het middenveld of voorin.

Als Dean zelf niet voetbalt, dan is er uiteraard tijd om naar voetbal te kijken. Zelf kijkt Dean het liefste in Nederland naar Ajax, want dat is gewoon de beste club in Nederland. Ook speelt daar Al Ghazi, helaas nu niet elke week meer in de basis. Maar volgens Dean is hij echt de beste speler in de Nederlandse Competitie.

Als Ajax niet speelt, dan kijkt hij het liefst naar de wedstrijden van Barcelona, zij hebben het balbezit en het vermaken van de toeschouwers naar een hoger plan getild.

En dat komt ook door Lionel Messi, dat is echt wel de beste speler van de Wereld. Helaas voor hem moet hij deze titel delen met Neymar. Maar dat is niet erg hoor. Want ook Neymar speelt bij Barcelona. 

Door al dat gepraat over voetbal heb ik wel erge trek gegeten. Ik lust wel een lekker hamburger. Met lekker wat saus en uitjes….Maar wacht wat vind Dean eigenlijk lekker om te eten?

Pasta, oh ja ook heel erg lekker. Maar Patatjes lust hij ook hoor. Gelukkig heb ik net gegeten anders had ik wel heel erg veel trek gekregen.

Dean houdt erg van lachen. Daarom kijkt hij ook het liefste naar programma’s op tv waar je om kan lachen. Hij vind mr Bean heel erg leuk. Maar Buurman en Buurman scoor ook heel erg hoog.

Ik weet zeker met deze sterke speler op de bank zullen de mannen van de Zondag 1 nog beter hun best doen om te kunnen winnen