De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

21 februari dinand Voogt pupil van de week

De Zondag 1 zit de laatste wedstrijden in een goede reeks, we hopen dat Zondag 1 dit ook voor de komende wedstrijd door weten te trekken. Aan de pupil van de week zal het zeker niet liggen.

 Vandaag komt onze Pupil van de week uit de E pupillen. Om precies te zijn uit de E9. Dinand is alweer 10 jaar oud en is geboren in Amsterdam. Dinand is trouwens een zeer druk bezet baasje. Want naast het voetbal wat hij bij de E9 speelt, doet hij ook nog aan wedstrijd zwemmen en aan tennis.

Naast dit vele sporten moet hij doordeweeks ook naar school toe. Dinant gaat elke schooldag naar de OBS de Zuidooster. 

Dinand is een zeer sportief baasje dus. Dinand is begonnen met voetbal spelen bij RODA bij de F15. En nu speelt hij dus alweer in de E9. In de E9 mag hij vaak spits of midden mid spelen. Maar als je het eerlijk aan hem vraagt, dan speelt hij het liefste in de spits, zodat hij veel mogelijkheden heeft om te kunnen scoren. 

Naast het vele sporten wat Dinand zelf doet, is er uiteraard ook tijd om naar sport te kijken. Zo ook naar het voetbal. Wat Dinand betreft is er maar een club de beste in Nederland en dat is Ajax. Speciaal een speler bij Ajax vind hij echt de beste, dat Riechedly Bazoer. Hij heeft zelfs het geluk dat hij samen met Riechedly het veld op mocht gaan lopen in de Arena. 

Naar de buitenlandse competitie wordt uiteraard ook gekeken. Dan nog het liefste naar de Spaanse competitie wedstrijden, want daar speelt ook Barçelona in. En dat is toch echt wel de beste club van de wereld.

Ja maar dat komt dan ook omdat Lionel Messi daar speelt. Dat is toch echt wel de beste speler in de wereld. Zo wordt mij verteld door Dinand. 

Als Dinand even lekker wilt eten dan smult hij het liefste een hele kip op. En als hij dat mag tijdens het kijken naar bij Dino in de straat is zijn hele dag gemaakt. 

Ik weet zeker dat de mannen van de Zondag 1 extra hun best zullen doen met jou op de bank. 

.

Namens RODA heel veel plezier gewenst. 

Jeroen van Ballegoy