De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Rick Goedman Pupil van de week Zondag 18 oktober 2015

Pupil van de week Zondag 18 oktober 2015 

 

Nadat we vorige week een E pupil hadden uitgenodigd bij de Zondag 1 als pupil van de week, is het deze maal een D pupil die we ontvangen bij de wedstrijd. Voor de Zondag de wedstrijd wordt gespeeld heb ik altijd een moment dat ik met de uitgenodigde Pupil van de week even een gesprek heb.

 Zo ook deze keer, dit keer heb ik Rick Goedman voor mij zitten. Rick Goedman speelt dit seizoen zijn wedstrijden bij de D4 en is 11 jaar geleden geboren in Amstelveen.

Ook Rick is begonnen bij de Coenradies om de eerste voetbalstappen te maken.  Net zoals vele andere spelers die bij RODA  rondlopen. We weten ook dat er een aantal speler uit de Zondag 1 ook daar zijn begonnen met voetballen. Maar Rick speelt dus alweer een aantal jaartjes bij RODA en nu dus in de D4. Uiteraard moet Rick ook nog naar school toe. Ook de opleiding is namelijk heel erg belangrijk, de Triangel wordt nog iedere dag bezocht dit schooljaar.

 Rick is wat je noemt een Multi inzetbare speler. De coach zet hem op verschillende plaatsen in het veld. Een vaste plek heeft hij dus niet, en hij kan daardoor op verschillende posities zich ontwikkelen. Toch speelt Rick het liefste op de links voor positie. Lekker aanvallen en proberen te scoren.

Dat Rick voorbeelden heeft in het voetbal spel is ook duidelijk aanwezig. De beste speler in Nederland is ook een aanvaller, die aan de linkerkant is begonnen, maar nu voornamelijk aan de rechterkant speelt. Arjen Robben. Helaas speelt Arjen niet bij de beste club in Nederland. Ajax!!

 Wat de buitenlandse competitie betreft, althans de beste clubs ter wereld, noemt Rick er twee op. Real Madrid en Barcelona, daar kan Rick geen keuze in maken. Hij vind ze beiden even goed. Maar de beste speler ter wereld is er maar een. De nu geblesseerde Messi wordt gezien als de beste speler in de wereld.

 Uiteraard houd Rick ook van lekker eten. Vooral de Italiaanse keuken geniet de voorkeur. De Italiaanse keuken bestaat uit veel verschillende gerechten. Maar Rick kan je het meest blij maken met een heerlijke Pizza. En oh ja.,, het zou heel erg leuk zijn om dan ook nog eens deze pizza te mogen eten tijdens de uitzending van Expeditie Robinson.

 Ik weet zeker dat met jouw aanwezigheid dat de Zondag 1 extra hun best zal gaan doen.