De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

pupil van de week zondag 11 oktober 2015 Nigel Goudriaan

Pupil van de week Zondag 11 oktober 2015 

 

 

De competitie is alweer een eind op weg. Voor de derde keer in dit seizoen speelt de vlaggenschip van RODA’23 een thuis wedstrijd. Natuurlijk is er ook deze keer weer een pupil van de week aanwezig bij de wedstrijd. Ditmaal komt onze pupil van de week uit de E pupillen afdeling van RODA’23. Deze speler voetbalt samen met zijn maatjes in de E6. De vraag is altijd weer over wie we het dan hebben. Zijn naam is Nigel Deaven Goudriaan. Nigel speelt dit seizoen voor het eerste jaar in de E pupillen, nadat hij vorig seizoen in de F2 had gespeeld. 

Nigel is begonnen bij RODA, zoals meerdere jeugdleden, bij de Coenradies op 4 jarige leeftijd. Nigel is momenteel 9 jaar oud en heeft dus al een aardige voetbal carrière er op zitten bij RODA. 9 Jaar geleden is Nigel geboren in Rotterdam. Overigens heeft zijn vader ook al een periode lang nu binnen RODA zijn tijd doorgebracht. Want heel snel heeft zijn vader besloten om bij de trainingen te helpen. En met veel plezier. Nu is hij ook deels trainer bij de E6.

Nigel is zelf tijdens de periode dat hij voetbalt meestal verdediger geweest. Maar nu wordt hij soms als aanvaller of middenvelder opgesteld. Gelukkig voor Nigel, want de centrale middenvelder of rechtsvoor zijn de favoriete posities op het veld.

Nigel gaat natuurlijk ook naar school toe, het kan niet alleen maar voetbal, voetbal en voetbal zijn. Nigel gaat naar de Triangel en zit in groep 6A.

Uiteraard heeft Nigel ook een favoriete club in Nederland. Dat is Ajax. Maar de beste voetballer van Nederland speelt daar niet hoor. Dat is namelijk Arjen Robben. 

De beste club van de wereld is er maar een, Nigel laat mij heel duidelijk weten dat dit Barcelona is. Want ja, daar speelt toch zijn grote favoriet en misschien wel voorbeeld: Messi. Helaas voor Nigel kan hij nu alleen nog even naar herhalingen kijken van Messi, maar die zal wel weer sterk terug komen na zijn blessure. 

Wat betreft het lekkerste eten, daar geeft hij aan dat hij gaat voor de drie P’s.

Drie p’s?? JA Pannenkoeken, Patat en Pizza…. Duhh.

Stom van mij had ik kunnen weten. En het lekkerste is natuurlijk dat je dit dan met een bord op schoot naar de tv kan kijken. En dan voornamelijk naar je meest favoriete programma: Henry Danger, Thundermans. 

Aan het einde van ons gesprek wilde Nigel nog wel mij vertellen dat hij het bijzonder vind dat hij pupil van de week is geworden. Nou ik weet zeker dat met jou aanwezigheid bij de wedstrijd dat RODA heel erg zijn best zal gaan doen.