De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Gijs Schalkwijk Pupil van de week zondag 27 september 2015

Pupil van de week Zondag 27 september 2015 

Deze zondag is het alweer tijd voor de tweede thuis wedstrijd van het seizoen. Bij deze thuis wedstrijd hebben we een pupil van de week bij de zondag 1 met een hele bekende achternaam.

We hebben het over Gijs Schalkwijk. Zijn vader vlagt bij de Zondag 2 en zijn ooms hebben zelfs in het verleden bij de zondag 1 gespeeld. En een van zijn ooms, Herman is nog leider bij de Zondag 2.

Maar daar hebben we het nu niet over. Ditmaal gaat het over Gijs, Gijs is begonnen te voetballen bij de coenradies. Had ik al verteld dat zijn oma hier ook nog helpt. Je leest het goed Gijs is echt iemand van een RODA familie. Na de Coenradies is Gijs nu aan het voetballen bij de F10. Want Gijs is al een echte stoere jongen, hij is alweer 7 jaar oud. Gijs is 7 jaar geleden geboren in Hoofddorp. Maar is ondertussen verhuisd en woont nu een stuk dichterbij RODA. Uiteraard moet Gijs ook naar school, net zoals elke pupil. Gijs gaat naar de OBS de Zuidooster.

Maar als Gijs aan het voetballen is bij de F10, dan speelt hij het liefste achter. Of keeper, dat vind hij ook heel erg leuk om te doen. Dat heeft hij dan echt van zijn vader. Gelukkig wordt hij ook vaak achter spelen bij de F10.

Als Gijs zelf naar voetbal kijkt, dan kijkt hij het liefste naar Ajax dat is zijn favoriete club. Als ik het goed hebt dan is hij zelfs deze week naar ajax geweest om te kijken in de arena. Helaas voor Gijs speelde toen niet Jasper Cillisen, want dat is zijn held op voetbal gebied. Wat betreft Nederland dan. Want als we over het buitenlandse voetbal hebben dan is Barcelona echt heel erg goed. En wat dacht je dan van Arjen Robben. Die is echt wel de beste van de wereld.

Als je Gijs wilt verrassen met eten dan kan je hem het beste Spinazie Gehakttaart geven. Want dat vind Gijs heel eerrug lekker. Het liefst kijkt Gijs trouwens naar Spongebob en broodschappers.

Gijs vind het trouwens super stoer dat hij pupil van de week mag zijn. Nou ik weet zeker dat de mannen extra hun best zullen doen. Zeker de aanvoerder Sjoerd. 

Namens RODA heel veel plezier gewenst.