De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

10 mei 2015 Paris Schulz

Pupil van de week Zondag 10 mei 2015 

We spreken nu over 10 mei 2015 en het is alweer de laatste thuis wedstrijd van het jaar. Ook deze keer hebben we bij de thuis wedstrijd een pupil uit de F die de mannen van de Zondag 1 zal gaan ondersteunen.

 Dat is altijd weer een spannend gebeuren. Deze keer hebben we Paris Schulz uitgenodigd om aanwezig te zijn. Paris is 9 jaar geleden geboren in Amsterdam. Maar hij heeft zijn weg gevonden naar RODA.

 In het team, de F1, waar hij nu speelt is hij aanvoerder. Daar mag hij van de trainer op verschillende posities spelen. Maar vaak wordt hij linksbuiten of als laatste man neer gezet tijdens de wedstrijden. Paris speelt zelf het liefste als Linksbuiten of middenvelder.

 Ook Paris is bij RODA begonnen in de kweekvijver die Coenradies heet. We hebben bij RODA een echt groeibriljantje, want in zijn nu al kort loopbaan heeft hij al bij PSV en bij Utrecht stage mogen lopen. Paris leeft en ademt voetbal, maar moet natuurlijk ook nog naar school. Want leren is ook heel erg belangrijk. Nu gaat hij nog naar de Triangel, waar hij met veel plezier naar toe gaat.

 Maar naast school is het voetbal wat belangrijk is. Ook Paris heeft uiteraard zijin voorbeelden binnen het voetbal. Als we hem vragen naar de beste club in Nederland komt daar als antwoord meteen Ajax.Hoewel PSV dit seizoen heeft  laten zien de beste te zijn in Nederland, Paris hoopt dat volgend jaar Ajax weer een trotse kampioen zal gaan worden.

De beste speler van Nederland is Arjen Robben. Die helaas weer in de lappenmand zit.

 Ook de buitenlandse competitie wordt met grote interesse gevolgd, met name FC Barcelona. Niet helemaal vreemd als je weet dat Lionel Messi daar nog steeds speelt. Die Lionel is volgens Paris echt de beste voetballer van de gehele wereld. 

 

Namens RODA heel veel plezier gewenst. 

Jeroen van Ballegoy