De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pupil van de week Zondag 19 april 2015

Pupil van de week Zondag 19 april 2015 

Het seizoen loopt bijna ten einde, er zijn nog een paar thuis wedstrijden van de Zondag 1. Dus nog een paar kansen voor de pupillen om pupil van de week te kunnen zijn. Vandaag hebben we weer een groeibriljantje uit de pupillen bij de wedstrijd. Ik zeg groei briljantje, omdat Ranjot Singh zijn wedstrijden speelt in de F1. Ofwel het vlaggenschip van de F pupillen. Vandaag is hij dus aanwezig bij de vlaggenschip van de senioren van RODA’23.

Ranjot vertelde mij dat hij alweer 9 jaar oud en dat hij is geboren in Amsterdam. Ranjot is dus een  hele stoere kerel. Naast het voetballen bij RODA, moet hij ook nog naar school toe. Hij zit op de daltonschool De Horizon. 

Maar vadaag gaat het om het voetballen, waarbij ik te horen kreeg, dat Ranjot is begonnen met voetballen in de mooiste kweekvijver van Amstelveen. De Coenradies. Als snel is hij, nadat hij gewend was aan het competitie voetbal, terecht gekomen in de F1. Daar mag hij zijn kunsten vertonen als een echte aanvaller. Ja de coach zet hem dan ook vaak als Rechtsbuiten neer. En daar is Ranjot heel erg blij mee, want dan speelt hij ook het lekkerste voetbal.

Nu we het toch over voetbal hadden, kwam het gesprek op zijn meest favoriete club en voetbal helden. In Nederland is er maar een club de beste. Het begint met een A en eindigt met JAX. AJAX mag dan wel de beste zijn in Nederland, maar heeft niet de beste speler van Nederland. Nee die speelt bij PSV, Depay wordt door Ranjot gezien als de beste speler in Nederland. Ook in het buitenland spelen natuurlijk hele goede spelers. Depay is wel heel erg goed hoor, maar Messi is toch echt wel de beste voetballer van de wereld. Daarmee was zijn verhaal bijna afgelopen met betrekking tot zijn helden, als laatste vertrouwde hij mij toe dat Barçelona de beste voetbalploeg is van de hele wereld.

Uiteraard moet er ook nog gegeten worden. Avond eten is een belangrijk onderdeel om later heel erg sterk te worden. Ik heb zelfs gelezen dat Wesley Sneijder altijd Macaroni at in zijn  jeugd dagen als voetballer bij Ajax. Ranjot volgt zijn voorbeeld en laat weten dat Pasta het lekkerste eten. Ja geef hem maar heen heerlijke bord pasta.

Er is ook een moment voor andere ontspanning dan alleen voetbal. De TV. Ranjot kijkt graag naar Zack en Cody. Daar kan hij echt van genieten.