De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Zondag 22 maart 2015 Mark Beemsterboer

Pupil van de week Zondag 22 maart 2015 

Zo, ook deze zondag is er wederom een pupil van de week aanwezig. Voor vandaag hebben we weer een pupil uitgenodigd die zijn wedstrijden speelt in de F pupillen. Zijn team dit seizoen is de F5. Nu zullen jullie waarschijnlijk nieuwsgierig zijn hoe hij heet. Zijn naam is Mark Beemsterboer. Mark is nu alweer zeven jaar, bijna mag hij zeggen dat hij 8 jaar oud is. Dat is op 1 april van dit jaar. Mark is 7 jaar jaar geleden geboren in het Ziekenhuis Amstelveen. 

Mark speelt zijn wedstrijden dus in de F5, maar op welke plek mag Mark dan spelen. Zelf speelt Mark het liefste als linksbuiten. Maar vaak wordt hij op het middeveld neer gezet. En dan meestal links midden. Mark is als voetballer begonnen bij RODA’23 in de Coenradies. En is daarna bij RODA gebleven.

RODA’23 is dan ook ijn meest favoriete club, naast Feyenoord dan. Maar zo zegt Mark dat komt door mijn moeder hoor. Niet dat je je daar voor hoeft te verontschuldigen. Feyenoord is ook een hele mooie club.

Wat betreft de beste spelers in Nederland, daar hoef hij niet lang over na te denken. Dat zijn Clasie en Depay.

Bij het buitenlandse voetbal heeft Mark ook een hele duidelijke mening. Ja Bayern München, dat is echt wel de beste club van de wereld. Komt ook doordat Robben daar speelt hoor. Want dat is gewoon de beste speler van de wereld.

Zoals een echte sporter, houdt Mark ook van lekker en goed eten. Mark kan heel goed smullen van een heerlijk bord vol met Pasta. Voor hem geldt dat hij dat het liefste combineert terwijl hij kijkt naar programma’s van Nickelodeon.

Ik weet zeker dat de mannen met jouw aanwezigheid extra hun best zullen gaan doen.