De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Zondag 1 maart 2015 Mik Kroezen

Pupil van de week Zondag 1 maart 2015 Mik Kroezen

Vandaag op de laatste dag van de voorjaars vakantie is er een thuis wedstrijd van de Zondag 1. Ook op deze zondag is er een pupil van de week aanwezig. Ditmaal een pupil uit de jongste afdeling van RODA ’23. We hebben het hier over Mik Kroezen. Mik speelt zijn wedstrijden in de F12 van RODA’23

Mik is pas laat door de voetbal virus gegrepen. Zijn grote broer voetbalde al. Dit jaar zelfs in de D2. Mik is bijna alweer 8 jaar oud. En hij is afkomstig uit een echte RODA familie, zo hoorde ik. Van moederskant wel te verstaan. Want de naam Houtkamp is ook echt verbonden met RODA. Zijn opa schijnt zelfs nog mee te hebben geholpen met de bouw van het clubhuis.

Mik zelf speelt dus nu ook voetbal en dat doet hij ook zeer goed. Zijn team is afgetekend kampioen geworden in de herfst competitie. En Mik heeft daar ook goed aan mee geholpen door zijn doelpuntjes te maken. Want Mik is een echte spits. Hij vind dat ook de leukste plek op het veld. Mik heeft zijn eerste stappen op het voetbal veld gezet bij de Coenradies. Het is echter niet alleen voetbal, gedurende de week gaat Mik natuurlijk ook naar school. Hij zit momenteel in groep 4 van de Karel Eijkmanschool.

Toch nog weer terug naar het voetbal, want Mik heeft ook zo zijn idolen en favorieten in het voetbal. Volgens Mik is er maar 1 team die de beste is van Nederland. Namelijk Ajax. De beste speler van Nederland speelt daar echter niet. Maar bij PSV. Inderdaad Memphis Depay Wat betreft buitenlands voetbal is er maar een team dat het beste is. Nee dat is nu niet Barçelona, maar Real Madrid. Wat de beste speler van de wereld kan Mik niet echt een keuze maken. Er zijn wel drie spelers die hij heel erg goed vind. Namelijk Messi, Ronaldo en Robben.

Als je Mik iets lekkers wilt geven om te eten, dan kan je het beste er voor zorgen dat er Biefstuk bij zit. Want dat vind hij echt heel erg lekker. En je leukste Tv programma?  Dat is Chica Vampiro.

Ik weet zeker dat de mannen met jouw aanwezigheid extra hun best zullen gaan doen.

Namens RODA heel veel plezier gewenst. 

Jeroen van Ballegoy