De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pupil van de week Zondag 8 februari 2015

Volgende Pupil van de Week is Kay Teurlings Zondag 8 februari 2015

 

Afgelopen thuis wedstrijd van de Zondag 1 was er bewust voor gekozen om geen pupil van de week uit te nodigen. Zij waren met zijn alleen toch meer gericht op Klaas Jan Huntelaar. Voor de komende thuis wedstrijd is er weer een pupil van de week aanwezig. Ditmaal een speler die het heel erg leuk vind om pupil van de week te zijn.

Het is natuurlijk stoer om samen met het eerste elftal het veld op te kunnen lopen. Over wie we het hebben? Zijn naam is Kay Teurlings. 

Kay is nu alweer 10 jaar oud, een hele stoere kerel dus. Toen ik vroeg waar hij geboren was, zei hij zelf Gouda. Dat is een heel stuk van Amstelveen vandaan. Toch zijn de ouders verhuisd naar Aalsmeer en hierdoor kon Kay bij RODA gaan voetballen. Uiteraard moet Kay gewoon naar school gedurende de week. Zijn school staan in de Westwijk van Amstelveen en heet de Karel Eykman school.

Kay is een echt voetbal dier en is dan ook het liefste aan het voetballen.  Zijn plek in het veld is rechtsvoor, waar hij het liefste ook wilt voetballen. Want dan kan hij lekker naar binnen komen en schieten op doel. Op die positie kan hij ook mooie snelle loopacties maken.  Het team waar in hij speelt gebruikt om ook op deze wijze. Ja de E4 is een heel leuk team.

Hij vertelde mij ook dat hij ook heel erg veel van Ajax houdt. Dat is ook zijn favoriete club, maar op dit moment vind hij Ajax niet zo goed spelen. Hij baal dan ook als een stekker als Ajax verliest. Wat betreft de Nederlandse competitie heeft Kay niet echt een favoriet. Maar als hij dan toch moet kiezen, dan valt zijn keuze op Thulani Serero.

Eigenlijk is Ronaldo zijn grootste held. Kay neemt dan ook de vrije trappen op dezelfde wijze als Ronaldo. Vaak ook met goed gevolg. Uiteraard is Real Madrid ook zijn meest favoriete club.

Alles draait eigenlijk wel om voetbal bij Kay, daarom kijkt hij ook het liefste naar voetbal. Als het even kan dan staat Fox Sports op. Het draait overuren thuis. Binnenlandse, buitenlande competitie. Alles wordt door hem gevolgd.

Op de vraag wat hij het lekkerste eten vond kwam een zeer duidelijk antwoord. SUSHI!! Ja en dan nog het lieste Sushi met zalm en tonijn. Al er dan ook gevraagd wordt waar de familie moet uit gaan eten, dan is wat hem betreft de keuze snel gemaakt: Nagoya in Aalsmeer. Lekker onbeperkt sushi naar binnen werken!