De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pupil van de Week Julian van der Wielen Zondag 7 december 2014

olgende Pupil van de Week is Julian  van der Wielen Zondag 7 december 2014

En zo zitten we weer bijna aan het eind van 2014 en wordt er in de eerste week van december de thuis wedstrijd tegen KDO gespeeld. Ook op 7 december zal er een voor wedstrijd worden gespeeld. Dit maal tussen RODA E3 en KDO E1.

 Onze pupil van de week is dan ook afkomstig uit de E3. Zijn naam is Julian van der Wielen. Julian is op dit moment van schrijven alweer 9 jaar oud. En speelt, zoals eerder al gemeld in de E3 van RODA’23.

Julian is  geboren in Amsterdam, maar het gehele gezin is 4 jaar geleden verhuisd naar Aalsmeer. Daar gaat Julian ook naar school toe. En wel naar de Oosteinder school. Hij zit nu in groep 6 van deze school.

 Als Julian niet naar school hoeft te gaan is het tijd voor voetballen. Vooral in het weekend staat in het teken van voetbal. Julian houdt van verdedigen en speelt het liefst als rechtsachter op het veld, want dan kan hij zich lekker uitleven door veel ballen af te pakken. En uiteraard dan ook weer de opbouw van achter uit laten starten. De coach zet hem vaak neer op de rechtsachter, maar ook op de rechtsvoor positie.  

 Als we het over de beste club in Nederland hebben dan hoor ik meteen al dat hij een voorliefde heeft voor Ajax. Ajax natuurlijk, zoals Julian met volle overtuiging zegt, is de beste club van Nederland. En Lasse Schöne is de beste voetballer van de Nederlandse competitie, omdat hij zulke mooie vrije trappen kan nemen.

 Maar als we over de beste club in de wereld spreken dan komen we snel terecht bij Real Madrid. Als we het over de beste speler in de wereld hebben, krijg ik van hem het volgende te horen: “Ronaldo is de beste speler ter wereld, maar ik vind Bale eigenlijk ook heel goed. Hij geeft vaak hele goede assists.”

 Wat Julian betreft eet hij lekker elke dag Pizza, en niet zomaar pizza, neen pizza met lekker veel salami er op. Ja en als hij dan ook nog eens lekker met de pizza in zijn hand mag kijken naar Checkpoint op tv, dan kan zijn dag niet meer kapot.

 Ik weet zeker dat met Julian als Pupil, dat de mannen van de zondag 1 extra hun best zullen gaan doen.

Namens RODA een hele leuke dag toegewenst.