De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

26 Oktober 2014 Milo Schuyt

Volgende Pupil van de Week is Milo Schuyt Zondag 26 oktober 2014

Ook vandaag is er uiteraard bij de belangrijke thuiswedstrijd na de eerste verliespunten een pupil van de week aanwezig. Deze pupil speelt zijn wedstrijden in de D pupillen. Dit maal een speler uit de D10. Een van de vele elftallen dei onze jeugd rijk is. Zijn naam is Milo Schuyt.

Milo is 10 jaar oud en is 10 jaar geleden geboren in Amsterdam. Na zijn geboorte is het gezin verhuisd naar Aalsmeer. En wel naar Nieuw Oosteinde. Alwaar Milo ook naar school gaat. Hij bezoekt gedurende de week de Nieuw Oosteinder School.

Milo speelt zijn wedstrijd, zoals eerder al gezegd in de D10. Hij wordt daar voornamelijk als spits opgesteld. Gelukkig voor Milo is dat zijn favoriete plaats in het veld. Hij heft dan de mogelijkheid om veel te kunnen scoren en belangrijk te zijn voor het team.

Uiteraard kijkt Milo ook naar voetbal en heeft hij ook zijn idolen. Een van zijn idolen wat betreft het Nederlands voetbal is Lasse Schöne. Een speler die steeds belangrijker is geworden bij Ajax. En niet geheel toevallig is deze club de beste van Nederland. Althans dat vind Milo dan.

Er is voor Milo maar een team in de wereld die zich de beste van de wereld mag noemen. Voor Milo is dat Chelsea. Toch speelt daar niet de beste voetballer van de wereld. Daarvoor kijkt hij naar Real Madrid. En in het bijzonder naar Ronaldo, die afgelopen woensdag een mooi doelpunt maakte tegen Liverpool.

Wat eten betreft kijkt Milo ook over de grenzen van Nederland. Zijn blik is dan gericht op het oosten. Geef hem maar lekker Sushi. Dat is voor hem echt het lekkerste eten.

En als het mogelijk is dan zo´n lekker bordje met Sushi op schoot kijkend naar Disney XD. Dan is Milo zijn dag helemaal gemaakt.

Ik weet zeker dat jouw aanwezigheid er voor gaat zorgen dat de mannen van de Zondag 1 extra hun best zullen gaan doen.