De laatste tweets

R.K.S.V. RODA '23

Noorddammerweg 48c
1187 ZT Amstelveen
020 - 6451835
E-mailadressen

Pipil van de week 16 maart 2014

Volgende Pupil van de Week is Jeffrey Keijzer Zondag 16 maart 2014

Vorige week speelde de zondag 1 ook al thuis. Toen was er net zoals altijd een  pupil van de week aanwezig. Ook vandaag zal er een pupil aanwezig zijn. Ook nu een speler die afkomstig is uit de F pupillen afdeling van RODA.

Jeffrey speelt zijn wedstrijden op zaterdag in de F9 bij RODA´23. Hij is begonnen met voetballen bij onze kweekvijver de Coenradies en heeft daar drie maanden in gespeeld. Daarna mocht hij gaan voetballen bij de F pupillen. Momenteel speelt Jeffrey dus in de F9.

Jeffrey is een aanvallende speler en speelt dan ook vaak in de spits. Hij vind dat ook de leukste positie in het veld. Dat komt, omdat je dan lekker veel doelpunten kunt maken. Want dat is natuurlijk het leukste bij voetbal.

Als Jeffrey niet op het veld te vinden is gedurende de week dan gaat hij naar school. Jeffrey woont in de Westwijk. Zijn school heeft de Westwijzer. Daar mag hij dan elke dag aanwezig zijn.

Uiteraard heeft Jeffrey een speler die hij het beste in Nederland vind. In dit geval geen Siem de Jong, of andere aanvallers. Nee zijn keuze valt op Lasse Schône. Lasse speelt uiteraard bij de beste club van Nederland: Ajax!!!

Sja wie vaak Ajax heel erg goed vindt, komt vaak weer uit bij Fc Barcelona. Zo ook Jeffrey, want Barca is volgens Jeffrey de beste club in de hele wereld. Deze keuze is uiteraard niet zo heel erg raar. Want de beste voetballer in de wereld speelt daar ook . Ronaldo ging er vandoor met de prijs van de beste voetballer ter wereld. Maar volgens Jeffrey klopt dat niet. Want Lionel Messi is volgens hem de beste voetballer.

Na vorige week een Zalmsalade voorbij te zien hebben komen, krigen we nu te maken met Jeffrey die voorliefde heeft voor de Italiaanse keuken. Met name een Pizza vind Jeffrey heel erg lekker. Daar kan je hem echt voor wakker maken.

Als Jeffrey de mogelijkheid heeft om TV te kijken dan kijkt hij het liefste naar Big Time Rush. Combineer dit met een heerlijk stuk Pizza en je maakt zijn dag weer helemaal goed.

Jeffrey is trouwens een echt voetbaldier. Want op dit moment doet Jeffrey ook mee aan school voetbal. En het mooiste is dat hij met allemaal jongens samen speelt die allemaal bij RODA voetballen.